Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується робота по удосконаленню орендних відносин

Дата: 06.09.2021 16:37
Кількість переглядів: 4822

Фото без описуВідділ комунального майна та соціального захисту міської ради продовжує роботу по удосконаленню орендних відносин відповідно до нових законодавчих актів, які регулюють питання  здачі в оренду майна комунальної власності через електронну систему.

На початку року через аукціон здано в оренду банку «Приват»  частину приміщення адміністративної будівлі Семенівської міської ради для встановлення банкомату. Цінова пропозиція  плати за оренду складає 500 грн в місяць.

Шляхом проведення аукціону також надані в оренду дві кімнати на другому поверсі адміністративного приміщення міської ради комунальному підприємству обласної ради «Новгород-Сіверське міжміське бюро технічної інвентаризації», яке надає послуги населенню нашої територіальної громади. Орендна плата складає 620 грн в місяць.

Нещодавно в електронній системі  PROZORRO проводились  аукціони по здачі в оренду двох частин нежитлової будівлі, колишнього приміщення складу, розташованого по вул. Самойловича, 2В в місті Семенівка. В аукціонах прийняли участь двоє місцевих жителів, які надали цінові пропозиції і визнані переможцями аукціону. Орендна плата за місяць за першу частину будівлі складає - 1085,46 грн та за другу частину - 881,49 грн.

Після затвердження протоколу торгів на засіданні виконавчого комітету, між міською радою та переможцями аукціону будуть укладені договори  оренди нерухомого майна комунальної власності міської ради.

З метою наповнення бюджету міської територіальної громади робота по здачі в оренду об’єктів нерухомості комунальної власності буде продовжено.

Відділ комунального майна та соціального захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь