Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуємо приватизацію    

Дата: 07.09.2021 12:26
Кількість переглядів: 4854

Фото без описуСеменівська міська рада з метою забезпечення ефективності розпорядчих дій щодо управління комунальним майном та збільшення  надходжень до доходної частини бюджету міської територіальної громади,    прийняла ряд рішень по приватизації об’єктів комунальної власності Семенівської міської ради Чернігівської області у 2021 році.

Відповідно до Положення про порядок відчуження та списання майна комунальної власності Семенівської міської ради депутатами міської ради надано дозвіл на відчуження об’єкта нерухомості в селі Лосівка, який належить до комунальної власності Семенівської міської ради і довгий час не використовується.

В електронній системі PROZORRO, 6 вересня 2021 року, шляхом проведення аукціону відбулись торги з продажу  об’єкта малої приватизації - нежитлової будівлі сільського клубу в с. Лосівка.

На аукціоні за методом підвищення стартової ціни, яка складала
2558,59 грн, згідно звіту про незалежну оцінку, прийняв участь один покупець. Ним було надано  цінову пропозицію в сумі 256000,00 грн.

Згідно чинного законодавства України такий учасник торгів має право на викуп  будівлі за запропонованою ціною, оскільки вона є більшою за вказану міською радою.

Після затвердження на засіданні виконавчого комітету  протоколу  торгів та укладення договору купівлі-продажу, будівля в с. Лосівка  придбає нового власника, а міська рада поповнить бюджет Семенівської міської територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь