Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - рішення виконавчого комітету Семенівської міської ради «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання»

Дата: 27.09.2021 14:31
Кількість переглядів: 4634

Фото без описуНа виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення виконавчого комітету ради «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання» (далі - Проект) та аналіз регуляторного впливу даного акту.

Розробник проекту - виконавчий комітет Семенівської міської ради.

Проект рішення розроблений з урахуванням вимог постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239, спрямований на встановлення економічно обґрунтованої вартості теплової енергії, що виробляється, транспортується, постачається АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ОБЛТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

Проект рішення разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюються в мережі Інтернет на офіційному web-порталі Семенівської міської ради у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту рішення приймаються до Семенівської міської ради у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця з дня його оприлюднення за адресою розробника:

вул. Червона Площа, 6, м. Семенівка, Новгород-Сіверський район, Чернігівська обл. 15400. Тел. 2-11-97, e-mail: semenivkacity@ukr.net

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь