Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З цивільного життя в армійське

Дата: 13.10.2021 11:23
Кількість переглядів: 4736

Фото без описуЗ 01 жовтня  2021 року розпочався осінній призов «Осінь-2021» на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.     

Так,  04 та 06 жовтня 2021 року  у другому відділі Новгород-Сіверського районного територіального центру комплектування та соціальної відбулись відправки  призовників  Семенівської ТГ  на строкову військову службу.

Всі юнаки  пройшли  ретельний відбір на призовних пунктах, де з майбутніми військовими працювали психологи. По закінченню відбору та оформлення документів на призовному пункті, призовники одразу вирушили до військових частин до яких вони були розподілені, де під час первинної військової підготовки отримали необхідні знання і навички, необхідні для подальшої служби.

Один із новобранців Анатолій Пустильний  повідомив, що на даний момент  він перебуває у військовій частині Національної гвардії де проходить курс молодого бійця та  поділився своїми враженнями:

«Це був мій власний вибір служити, дуже хотів потрапити до лав Нацгвардії. Мої мрії здійснилися. Дуже позитивні перші враження. Умовами проживання та речовим забезпеченням задоволений, маємо все необхідне, як для побуту так і для дозвілля . Жодних претензій  до харчування не маю. Навчаючись в училищі, харчувався гірше. Як і будь-хто, хто йде служити до армії, побоювався «дідівщини», але відносини зі старшим призовом складаються нормальні. Старші товариші нас вчать деяким речам в армійському побуті.  Вважаю, що кожен поважаючий себе чоловік, має пройти військову службу».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь