Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нагадуємо! Триває призовна компанія на строкову військову службу «Осінь-2021».

Дата: 18.10.2021 14:03
Кількість переглядів: 4474

Відповідно до вимог Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24.02.2021 № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році»  з 01 жовтня 2021 року розпочався черговий призов громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.     

Згідно до статті 15 «Про військовий обов’язок і військову службу» на строкову військову службу призиваються придатні для цього за станом здоров’я громадяни України чоловічої статі 1994-2003 років народження, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Призовники  зобов’язані прибути до призовної дільниці в установлений час з документами, зазначеними в особистих повістках, за адресою: другий відділ Новгород-Сіверського РТЦК та СП, вул. Шевченка, 3, м. Семенівка.

Військовослужбовці строкової військової служби Збройних Сил України до виконання бойових завдань в районі проведення операції Об’єднаних сил не залучаються!

Призовники, які змінили місце проживання, зобов'язані в семиденний строк прибути до відповідного районного (міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки за новим місцем проживання для взяття на військовий облік;

Керівництво другого відділу Новгород-Сіверського районного ТЦК та СП  наголошує, якщо повістка якимось чином не надійшла до призовника, то він попри це обов’язково протягом 10 днів з початку призову повинен прибути до найближчого центру комплектування та соціальної підтримки з особистими документами за місцем свого проживання й повідомити про намір проходження військової служби або надати документи, в яких вказані причини, що перешкоджають йому це зробити. Такий обов’язок визначений у посвідченні про приписку, яке видається кожному юнаку під час взяття на військовий облік.

 

Начальник другого відділу

Новгород-Сіверського районного

територіального центру комплектування та соціальної підтримки

підполковник  Роман ЗАХАРЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь