Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НАСИЛЛЯ В СІМ’Ї. СКАЖЕМО НІ!

Дата: 20.10.2021 11:34
Кількість переглядів: 4509

19 жовтня 2021 року обговорено болючу для сучасного світу тему - насильства в сім'ї.

Мета заходу: підвищення обізнаності населення з питань попередження насильства в сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, формування соціально прийнятих форм поведінки та переконань; попередження будь-яких проявів насильства.

У ході заходу начальник Семенівського бюро правової допомоги, Тетяна МОТОРА ознайомила присутніх з Законом України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», в якому запроваджено комплексний підхід та визначено систему заходів щодо запобігання та протидії фізичному, психологічному та сексуальному насильству в сім’ї.

Звертаючись до присутніх директор Семенівського МЦСССДМ, Вікторія СИЧ, наголосила: «Насилля не завжди можна побачити, воно приховане від інших під страхом або почуттям сорому. Головне: не мовчати, не бути пасивним спостерігачем, а, можливо, й навіть учасником будь-яких проявів неповаги та ущемлення прав та свобод людини».

Наприкінці заходу інспектор ЮП, Юлія СУБОТА звернула увагу на необхідність розповсюдження, серед населення, інформаційних матеріалів з контактними даними служб до яких за потребою можуть звернутися особи, які постраждали від домашнього насильства.

Нагадуємо, що при Семенівському МЦСССДМ, працює Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильтва за ознакою статі, в разі потреби звертайтесь за адресою: м.Семенівка, вул.Червона Площа, 7 а, або за тел. 2-94-07.

Семенівський МЦСССДМ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь