Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щодо участі у національно-патріотичному форумі імені Левка Лук’яненка

Дата: 21.10.2021 10:05
Кількість переглядів: 4490

Відповідно до Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чернігівської обласної ради від 26.01.2021 №26-2/VIIІ Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у співпраці з Чернігівським обласним молодіжним центром проводитимуть національно-патріотичний форум імені Левка Лук’яненка (далі – форум), що відбудеться в м. Чернігові з 28 по 29 жовтня 2021 року.

Метою форуму є розвиток конструктивної взаємодії між суб’єктами національно-патріотичного виховання для ефективної реалізації політики  національно-патріотичного виховання в Чернігівській області. Орієнтовна програма додається.

До участі у форумі запрошуються представники районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, інститутів громадянського суспільства, діяльність яких пов’язана з питаннями національно-патріотичного виховання.

Додатково інформуємо, що проживання, харчування забезпечуються організаторами заходу. Відшкодування проїзду учасників до міста Чернігова і в зворотному напрямку забезпечуються відряджуючою стороною.

Осіб, які виявлять бажання взяти участі у форумі, просимо обов’язково зареєструватися до 25 жовтня 2021 року за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/1GGRnYp9ciL9-0ztr7K9MVcP-KmJOBBjNh7b3PNxGc1s/edit?fbclid=IwAR3VlZphD9QljnLgtMhh8U_XBSLaQ-f5OlcBfNSmornVLiN3UxaaW1Iq0n8

Звертаємо увагу, що листи-підтвердження про відібраних учасників будуть надіслані додатково на зазначені під час реєстрації адреси електронної пошти.

Також повідомляємо, що під час реалізації заходу на всіх етапах належним чином будуть дотримуватись встановлені вимоги щодо запобігання поширенню респіраторної хвороби COVID-19.

Контактні особи: Анастасія Яланська, головний спеціаліст відділу з питань молоді та організації оздоровлення дітей Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації – тел. 0730248835; Анастасія Горшкова, начальник відділу національно-патріотичного виховання Чернігівського обласного молодіжного центру – тел. 0937065604.

Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь