Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась шістнадцята сесія Семенівської міської ради

Дата: 27.01.2022 15:37
Кількість переглядів: 3867

Сьогодні на засіданні шістнадцятої сесії міської ради восьмого скликання депутати розглянули та затвердили  звіт про виконання бюджету Семенівської міської територіальної громади за 2021 рік:

- по доходах у сумі 182376,6 тис. грн, у тому числі: по доходах загального фонду бюджету Семенівської міської територіальної громади 170591,6 тис. грн та по доходах спеціального фонду бюджету Семенівської міської територіальної громади в сумі 11785,0 тис. грн;

- по видатках у сумі 174171,9 тис. грн, у тому числі: по видатках загального фонду бюджету Семенівської міської територіальної громади у сумі
149745,6 тис. грн та по видатках спеціального фонду бюджету Семенівської міської територіальної громади в сумі 24426,3 тис. грн.

- по кредитуванню у сумі 567,5 тис. грн, у тому числі: по кредитуванню загального фонду в сумі 500,0 тис. грн та по кредитуванню спеціального фонду в сумі 67,5 тис. грн.

На сесії було розглянуто та затверджено Програму забезпечення національної безпеки та покращення матеріально-технічного забезпечення діяльності Новгород-Сіверського районного відділу Управління Служби Безпеки України в Чернігівській області на 2022 рік.

Заслухано звіт представників Новгород-Сіверського РВ національної поліції України в Чернігівській області, про виконання Програми профілактики правопорушень у населених пунктах Семенівської міської ради на 2021 рік.

Наступними рішеннями було затверджено Перелік нерухомого майна комунальної власності Семенівської міської ради Чернігівської області.

На ряду з цим депутатами було розглянуто ряд земельних питань.

З метою погодження порядку денного пленарного засідання всі проекти рішень попередньо розглядались на спільному засіданні чотирьох постійних комісій міської ради.

Всього до порядку денного сесії було включено 34 питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь