Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В онлайн-сервісах 104.ua зареєструвалися 277 тисяч користувачів Чернігівщини

Дата: 31.01.2022 08:03
Кількість переглядів: 3775

77% клієнтів АТ «Чернігівгаз» надають перевагу онлайн-сервісам у вирішенні поточних питань, пов’язаних з використанням газу. Компанія 104.ua за минулий рік оновила та розширила функціонал сервісів.

«До наших клієнтських просторів протягом місяця звертається 3-5% клієнтів - з тих питань, які вимагають безпосередньої фізичної присутності. Більшість газових питань вирішуються дистанційно, за допомогою онлайн-сервісів 104.ua. Клієнт може обирати зручний для себе. Переваги онлайну: можливість керувати кількома особовими рахунками, мобільність та безпека в умовах дії карантинних обмежень», - розповідає начальниця регіонального управління офлайн-обслуговування 104.ua клієнтського простору Алла Леоненко.

Клієнти обирають особистий кабінет на сайті та у додатку 104.ua для iOS і Android. Особистий кабінет можна легко зареєструвати у декілька кліків,  за номером мобільного телефону, і приєднати до нього до 25 особових рахунків з різних регіонів країни. Це зручно, якщо споживач має декілька газифікованих об’єктів, або допомагає контролювати стан рахунків рідним.

Компанія 104.ua оновила мобільний додаток, інтегрувавши його зі штучним інтелектом. У користувачів з'явилася можливість передати інформацію про спожитий газ, просто сфотографувавши лічильник. Достатньо обрати у меню пункт «показання» та «сфотографувати лічильник», зробити фото так, щоб було видно показання, типорозмір і номер лічильника на корпусі, і передати його. Також додаток дозволяє відстежувати споживання газу за три роки, завантажувати квитанції, замовляти зворотний зв’язок.

Довідка: 104.ua - це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні. Найбільш популярними є онлайн послуги: Особистий кабінет (обслуговує 2,8 млн клієнтів щомісяця), 104 Бізнес онлайн (сервіс для бізнесу), мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами на рік. Сервіс 104.ua має мережу зі 185 центрів обслуговування клієнтів "104.ua клієнтській простір" у 16 областях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь