Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочалась приписка громадян 2005 року народження

Дата: 01.02.2022 15:02
Кількість переглядів: 3779

Фото без опису У другому відділі Новгород-Сіверського РТЦК та СП з 31 січня 2022 року розпочалась приписка юнаків до призовної  дільниці, а саме, проходження юнаками 2005 року народження військово-лікарської комісії та професійно-психологічного відбору для визначення ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Згідно із Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» щороку упродовж січня-березня триває процес приписки громадян до призовних дільниць.

Щороку у зазначений період до призовних дільниць приписуються громадяни, яким у рік приписки виповнюється 17 років.

Першими, хто пройшов приписку на території Семенівської ОТГ, були юнаки Семенівського ЗСО І-ІІІ ступенів #1. Під час професійно-психологічного відбору, юнакам було роз’яснено правила військового обліку, їх права та обов’язки та відповідальність за порушення цих правил. А також, про можливість вступу до вищих військових навчальних закладів та порядок надання відстрочок від призову майбутнім призовникам.

Громадянам, приписаним до призовних дільниць, видаються посвідчення про приписку під особистий підпис. Це важливий документ, без якого неможливо вступити до навчального закладу чи влаштуватися на роботу.

Призовники, яких військово-лікарська комісія визначила непридатними до військової служби, посвідчення про приписку не видається. Вони стають одразу на військовий облік військовозобов’язаних і їм видається тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Довідково: громадянам 2005 року, які з будь-яких причин не отримали оповіщення про прибуття до другого відділу Новгород-Сіверського РТЦК та СП для проходження приписки, а також, громадянам старшого віку, які не проходили приписку, в найкоротший термін з’явитися за адресою: вул.Шевченка 3, м.Семенівка, Новгород-Сіверський район.

 

 З повагою, начальник другого відділу Новгород-Сіверського РТЦК та СП

підполковник Роман ЗАХАРЧЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь