Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває приписка юнаків 2005 року народження

Дата: 10.02.2022 14:40
Кількість переглядів: 3714

У другому відділі Новгород-Сіверського РТЦК та СП з 31 січня 2022 року розпочалась приписка юнаків до призовної  дільниці, а саме, проходження юнаками 2005 року народження військово-лікарської комісії та професійно-психологічного відбору для визначення ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Згідно із Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» щороку упродовж січня-березня триває процес приписки громадян до призовних дільниць.

Щороку у зазначений період до призовних дільниць приписуються громадяни, яким у рік приписки виповнюється 17 років.

З початку проведення приписки на території Семенівської ОТГ приписку пройшло  84 % юнаків від загальної кількості підлягаючих приписці .

Громадянам, приписаним до призовних дільниць, видаються посвідчення про приписку під особистий підпис. Це важливий документ, без якого неможливо вступити до навчального закладу чи влаштуватися на роботу.

Призовники, яких військово-лікарська комісія визначила непридатними до військової служби, посвідчення про приписку не видається. Вони стають одразу на військовий облік військовозобов’язаних і їм видається тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Довідково: громадяни 2005 року, які з будь-яких причин не отримали оповіщення про прибуття до другого відділу Новгород-Сіверського РТЦК та СП для проходження приписки, а також, громадяни старшого віку, які не проходили приписку, в найкоротший термін з’явитися за адресою: вул.Шевченка 3, м.Семенівка, Новгород-Сіверський район.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь