Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Клієнти «Чернігівгаз Збут» скоротили заборгованість на 53 млн гривень

Дата: 18.05.2022 12:50
Кількість переглядів: 3108

У порівнянні з березнем цього року, рівень платежів від побутових клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», зріс на 49,8 % .

Упродовж квітня жителі Чернігівщини сплатили за спожите паливо понад 208 мільйонів гривень. Завдяки чому прострочена заборгованість клієнтів скоротилася із 708 до 655 млн грн.

«Наші клієнти почали гасити заборгованість, яка накопичилася протягом попередніх періодів. Ми дякуємо кожному зі 192,5 тисяч споживачів, які сплатили за використаний природний газ у квітні. Варто пам’ятати, що ці кошти — запорука сталого газопостачання в регіоні, адже вони йдуть на закупівлю енергоносіїв, оплату операційних витрат та податків до бюджетів різних рівнів», — підкреслив директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» В’ячеслав Зозуль.

У компанії розуміють, що чимала кількість боргових зобов’язань у клієнтів утворилася з об’єктивних причин, у тому числі пов’язаних із війною, тому пропонують клієнтам укласти договір реструктуризації боргу. Така угода дає можливість сплачувати борг рівними частинами протягом тривалого часу.

Для укладення договору реструктуризації потрібно звернутися до будь-якого з 14 представництв компанії, що розташовані на Чернігівщині. Перелік усіх точок контакту розміщений на сайті постачальника в розділі «Контакти» (https://cngaszbut.com.ua/contacts ). Консультацію щодо врегулювання заборгованості можна отримати в Контакт-центрі за номером телефону (0462) 616–304, або скориставшись формою зворотного зв’язку на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут»( https://cngaszbut.com.ua/forma-zvazku ).

Нагадаємо, що на час дії воєнного стану ТОВ «Чернігівгаз Збут» не припиняє постачання природного газу боржникам і не стягує штрафи за невчасні розрахунки. Водночас, у компанії закликають не накопичувати борги та, за можливості, розраховуватись за отримані послуги.

 

«ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Надійний та зручний для кожного.

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь