Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Чернігові безробітні допомагають розбирати завали

Дата: 29.08.2022 11:02
Кількість переглядів: 97

У Чернігові тривають роботи по розбору завалів будинків місцевих мешканців, які постраждали під час бойових дій. Сьогодні до цієї важливої справи долучилося 160 безробітних, які перебувають на обліку у міському центрі зайнятості. Серед них є колишні працівники і працівниці сфери культури, торгівлі та промисловості. Всі вони працюють на громадських роботах у одному з найбільш постраждалих районів міста - на Бобровиці. Завдання в усіх одне: демонтувати те, що вже не можна відновити, відсортувати вцілілі матеріали та прибрати непотріб, аби люди могли відбудуватися. Працюють на завалах за строковим договором на місяць, з двома вихідними, восьмигодинним графіком та обідньою перервою. Замість допомоги по безробіттю отримують заробітну плату.

Громадські роботи організовано громадською організацією «Іскра добра» спільно з Чернігівським міським центром зайнятості. Найближчим часом планується залучити ще щонайменше 600 безробітних. До речі, 11 із 18 учасників першої групи, тобто більше половини, після обов’язкового терміну вирішили продовжити працювати і уклали нові договори.

З питань організації та проведення громадських робіт звертайтесь до обласного центру зайнятості за тел. (0462) 77-90-25 або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

#працюйпідтримуйЗСУ #роботазброяперемога #служба_зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь