Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

По проекту «Енергозабезпечення громад-SOS», було отримано сонячну станцію

Дата: 26.10.2022 16:21
Кількість переглядів: 1926

Фото без описуУ вересні Семенівською міською радою від Громадської організації Київський інститут стратегічного аналізу та реформ «Кісар» та Громадської організації «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» в рамках грантової програми «ЛЮДИ для ЛЮДЕЙ: світ рятує українські громади» по проекту «Енергозабезпечення  громад-SOS», було отримано сонячну станцію на базі сонячної панелі Axioma AX-170Р, потужністю 170 Вт, iнвертора напруги 12/220 В, потужністю 1500/900Вт з модифікованою синусоїдою, акумулятора AGM RITAR RA 12-45, 12V 45.0Ah.

Сонячна станція  була прийнята до власності міської рад рішенням від 06.10.22р. № 688 та передано до КНП «Семенівський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Сонячну станцію було встановлено як альтернативне джерело живлення у фапі села Іванівка, який надає медичну допомогу мешканцям Іванівського старостинського округу. Сонячна станція забезпечить безперебійну роботу системи опалення медичного закладу в разі перебоїв в постачанні електроенергії, пов’язаних з руйнуванням мереж від ворожих обстрілів, примх погоди чи технічними несправностями енергосистеми та зробить перебування пацієнтів та персоналу в приміщенні більш комфортним.

Від Семенівської громади висловлюю щирі слова подяки Громадській організації Київський інститут стратегічного аналізу та реформ «Кісар» та Громадській організації «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання»  за участь у вирішення проблем енергопостачання прикордонних громад.

 

Міський голова Сергій ДЕДЕНКО

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь