Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці громади!!!

Дата: 17.11.2022 14:18
Кількість переглядів: 1836

Відділ розвитку економіки та інвестицій Семенівської міської ради нагадує, що в громаді продовжує діяти Міська цільова Програма підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на території Семенівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки. Відповідно до зазначеної програми жителям громади надана можливість отримувати довгострокові пільгові кредити для будівництва, добудови, реконструкціїї, ремонту та придбання житла, а також його інженерного облаштування, розвитку особистого селянського господарства через Чернігівський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Плата за користування кредитами є пільговою та становить 3% річних. Компенсація витрат Фонду по проведенню робіт з надання, обслуговування та повернення кредитів відшкодовується позичальником окремо в розмірі 6% річних.

За більш детальною інформацією звертайтесь до відділу розвитку економіки та інвестицій Семенівської міської ради за адресою вул. Червона площа 6 (2поверх), 16 кабінет.

Відділ розвитку економіки та інвестицій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь