Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«До уваги роботодавців!

Дата: 25.11.2022 13:25
Кількість переглядів: 1776

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту соціальних, трудових та інших прав фізичних осіб, у тому числі під час воєнного стану, та спрощення обліку робочих місць для осіб з інвалідністю»  від 18.10.2022 № 2682-IX, який набрав чинності з 06.11.2022, суб’єкти господарювання з 01 січня 2023 року не реєструються та не звітують перед територіальним відділенням Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю щодо працевлаштування осіб з інвалідністю за підсумками 2022 року (форма звітності № 10-ПОІ).

Інформацію суб’єктів господарювання щодо зайнятості та виконання нормативу робочих місць стосовно працевлаштування осіб з інвалідністю, Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю та його територіальні органи отримуватимуть через Пенсійний  Фонд України.

Норматив робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю залишився без змін – 4 відсотки від середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу.

В разі невиконання суб’єктами господарювання нормативу робочих місць щодо працевлаштування осіб з інвалідністю, такі роботодавці сплачуватимуть адміністративно-господарські санкції.

За отриманням консультацій слід звертатися за адресою територіального відділення Фонду: вул. В. Радченка, 14, м. Чернігів, 14017, е-mail: Chernihiv@ispf.gov.ua, тел/факс: (0462) 672-851».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь