Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Чернігівщині потрібні швачки

Дата: 02.01.2023 09:05
Кількість переглядів: 79

Фото без описуНезважаючи на воєнний стан, швейні підприємства області працюють і потребують кваліфікованих кадрів. Найбільше бракує швачок. Також потрібні інженери-технологи, складальники верху взуття, кравці тощо. Роботодавці гарантують офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується більше 30 вакансій у галузі легкої промисловості із заробітною платою до 13 тис. грн.

Працевлаштуватись на швейні підприємства можна навіть тим, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатись та працювати. Зареєстрованим безробітним служба зайнятості пропонує безкоштовно за короткий термін освоїти навики швейної майстерності або підвищити кваліфікацію з подальшим працевлаштуванням. Готують кадри безпосередньо на виробництві у роботодавця, в професійно-технічних закладах області та за її межами - в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

З питань працевлаштування на підприємства легпрому звертайтеся до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua , телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь