Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське обговорення щодо припинення юридичної особи - Семенівського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів Семенівської міської ради

Дата: 08.02.2023 12:42
Кількість переглядів: 1381

Фото без описуПовідомлення про проведення громадського обговорення щодо припинення юридичної особи - Семенівського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації

  1.  Найменування органу виконавчої влади, який проводить обговорення: відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області.
  2. Назва проєкту акта, винесеного на громадське обговорення: Про припинення діяльності юридичної особи – Семенівського закладу загальної середньої освіти I-ІІ ступенів №5 Семенівської міської ради Чернігівської області шляхом ліквідації.
  3. Мета: врахування думки жителів громади щодо оптимізації закладів освіти Семенівської міської ради.
  4.  Варіанти вирішення питання: у разі ліквідації Семенівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №5 Семенівської міської ради Чернігівської області учні закладу зможуть продовжити навчання у будь-якому закладі загальної середньої освіти міста Семенівки. Підвіз буде здійснюватися регулярно.
  5. Текст проєкту рішення опубліковано на офіційному веб-сайті Семенівської міської ради за посиланням: https://semenivka-gromada.gov.ua/docs/1343783/
  6. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення: учні Семенівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів №5 Семенівської міської ради Чернігівської області, їхні батьки, працівники закладу.
  7. Відомості про місце і час проведення публічних заходів: місце та час проведення публічних заходів визначатиметься за домовленістю із заінтересованими сторонами, зважаючи на стан безпекової ситуації на території громади.
  8. Порядок участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін: до обговорення можна долучитися шляхом участі у зборах, зустрічах та надсиланням запитів на електронну адресу відділу освіти, молоді та спорту.
  9. Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень: вул. Червона Площа, 6, м.Семенівка, Новгород - Сіверський район, Чернігівська область, 15400;

e-mail: osvita@semenivka-osvita.gov.ua, тел. (04659) 2-11-28.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 15 днів з дати опублікування повідомлення про його проведення.

  1. Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення: вул.Червона Площа,6, м.Семенівка, Новгород – Сіверський район, Чернігівська область, 15400, тел. (04659) 2-11-28.
  2. Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади: Кресс Олена Вікторівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту.
  3.  Проєкт рішення Семенівської міської ради розміщений на офіційному сайті у розділі «Проекти/рішення сесії».
  4. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: не раніше ніж через 15 календарних днів від початку обговорення, оприлюднення результатів громадського обговорення відбудеться на офіційному веб-сайті Семенівської  міської ради.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до обговорення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь