Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У  січні 2023 року працевлаштовано 382 жителі Чернігівщини

Дата: 14.02.2023 15:41
Кількість переглядів: 82

Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка. Крім того, 41 безробітного скеровано на професійне навчання, 4 – залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Послугами обласної служби зайнятості в січні 2023 року скористалися 8,7 тис. громадян, з них 8,2 тис. безробітних, що перебували на обліку. 406 осіб охоплено активними заходами сприяння зайнятості.

Станом на 1 лютого в області налічувалось 6,4 тис. безробітних, для яких у базі даних служби зайнятості було 456 вакансій, а це вдвічі менше, ніж рік тому. На кожне вільне робоче місце претендувало 14 осіб. Найбільшим попитом у роботодавців області користуються працівники переробної промисловості, сільського, лісового та рибного господарств, сфери торгівлі та послуг. Серед переліку найзатребуваніших професій: водій автотранспортних засобів, швачка, продавець продовольчих товарів, кондитер, електромонтер, підсобний робітник. Також регіональний ринок праці потребує лікарів та бухгалтерів.

Шукаєте роботу? Пропозиції дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" https://jobportal.dcz.gov.ua , телеграм каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz , нашому сайті https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy 

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь