Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громадське обговорення щодо припинення провадження освітньої діяльності Погорільського ЗСО, зміну типу закладу та його перейменування

Дата: 29.03.2023 08:37
Кількість переглядів: 1524

Фото без описуПовідомлення про проведення громадського обговорення щодо припинення провадження освітньої діяльності за рівнем профільної середньої освіти – Погорільського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області, зміну типу закладу та його перейменування

1.      Найменування органу виконавчої влади, який проводить обговорення: відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області.

2.      Назва проєкту акта, винесеного на громадське обговорення: про припинення провадження освітньої діяльності за рівнем профільної середньої освіти - Погорільським закладом загальної середньої освіти I-III ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області, зміну типу закладу та його перейменування.

3.      Мета: врахування думки жителів громади щодо оптимізації мережі закладів освіти Семенівської міської ради.

4.      Варіанти вирішення питання: у разі припинення провадження освітньої діяльності за рівнем профільної середньої освіти - Погорільським закладом загальної середньої освіти I-III ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області, зміни типу закладу та його перейменування, учні закладу зможуть продовжити навчання у будь-якому закладі загальної середньої освіти міста Семенівки. Підвіз буде здійснюватися регулярно при очному навчанні.

5.      Текст проєкту рішення опубліковано на офіційному веб-сайті Семенівської міської ради за посиланням: https://semenivka-gromada.gov.ua/docs/1343783/

6.      Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення: учні Погорільським закладом загальної середньої освіти I-III ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області, їхні батьки, працівники закладу.

7.      Відомості про місце і час проведення публічних заходів: місце та час проведення публічних заходів визначатиметься за домовленістю із заінтересованими сторонами, зважаючи на стан безпекової ситуації на території громади.

8.      Порядок участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін: до обговорення можна долучитися шляхом участі у зборах, зустрічах та надсиланням запитів на електронну адресу відділу освіти, молоді та спорту.

9.      Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень: вул. Червона Площа, 6, м.Семенівка, Новгород - Сіверський район, Чернігівська область, 15400;e-mail: osvita@semenivka-osvita.gov.ua, тел. (04659) 2-11-28.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом одного року з дати опублікування повідомлення про його проведення.

10.    Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення: вул.Червона Площа,6, м.Семенівка, Новгород – Сіверський район, Чернігівська область, 15400, тел. (04659) 2-11-28.

11.    Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади: Кресс Олена Вікторівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту.

12.     Проєкт рішення Семенівської міської ради розміщений на офіційному сайті у розділі «Проекти/рішення сесії».

13.    Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: не раніше ніж через рік від початку обговорення, оприлюднення результатів громадського обговорення відбудеться на офіційному веб-сайті Семенівської  міської ради.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до обговорення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь