Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога від Олени Зеленської є значною підтримкою для батьків-вихователів

Дата: 07.04.2023 10:57
Кількість переглядів: 1454

Фото без описуБлагодійна організація "Фундація Олени Зеленської" для забезпечення діяльності 9 дитячих будинків сімейного типу Новгород-Сіверського району вкотре надає благодійну допомогу дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які в них виховуються. 73 такі дитини та їх батьки-вихователі отримали смартфони, ноутбуки, пральні машинки, пилососи, мікрохвильові печі, мультиварки, котли, холодильник, газову плиту та набори продуктів харчування на загальну суму 570 293 грн.

Перший заступник начальника районної військової адміністрації Павло Плотніков, який вручив благодійну допомогу від першої леді дитячим будинкам сімейного типу, зазначив: "У наших дітей, особливо у соціально вразливих категорій, має бути все необхідне, вони не повинні ні в чому потребувати. Допомога від Олени Зеленської сприятиме забезпеченню їх потреб, є великою підтримкою для батьків-вихователів в утриманні дітей".

Для "Фундації Олени Зеленської" надання допомоги дитячим будинкам сімейного типу є одним з першочергових напрямів роботи, в свою чергу для районної військової адміністрації питання захисту прав та законних інтересів дітей, розвиток в районі сімейних форм виховання, зокрема створення та функціонування дитячих будинків сімейного типу, є одним з пріоритетних завдань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь