Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мікрогранти на бізнес… Нові переможці

Дата: 17.04.2023 15:43
Кількість переглядів: 104

Фото без описуВизначено переможців 4-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми  «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 13 по 26 березня. За повідомленням обласного центру зайнятості, по нашій області – 8 позитивних рішень. Тобто ще 8 наших земляків отримають мікрогрант на створення або розвиток власного бізнесу.

Найбільша кількість переможців цього разу - з Чернігова, де в результаті їхньої діяльності сфера послуг у місті поповниться послугами з ландшафтного дизайну та обрізки дерев, розширять та вдосконалять спектр послуг вже діючі швейне підприємство, клінінгова компанія та кав’ярня. Також має з’явитися грумінг-салон для тварин та новий продуктовий магазин з піцею власного виробництва. Сподіваємось, що приємно будуть вражені й мешканці Коропа, де незабаром відкриється фітнес-клуб. Жителі ж Куликівки матимуть змогу насолоджуватися сушами – послуги з їх приготування та доставки планує надавати їх землячка, яка є серед отримувачів мікрогранту на бізнес.

Загалом же з початку року переможцями за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» стали 34 мешканці області. Їх бізнес-плани передбачають створення 87 нових робочих місць.

Нагадаємо: сума фінансової підтримки за програмою «Власна справа» становить від 50 до 250 тис грн в залежності від кількості створених робочих місць.

Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» можна через портал Дія прямо зараз https://is.gd/KT7RoW

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь