Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Найпівнічніше місто Семенівка долучилося до напрацювання алгоритму дій при воєнних загрозах

Дата: 30.05.2023 08:35
Кількість переглядів: 1400

Семенівська громада обстрілюється щодоби. Прильоти були й у день, коли громадська організація “Агенція міських ініціатив” проводила тренінг “Алгоритм дій при воєнних загрозах”.

Важко жити в таких умовах. Проте, мешканці громади не здаються: на тренінг завітали два десятки людей. Переважно це були працівники місцевого самоврядування.

👉 Виконавча директорка громадської організації Агенція міських ініціатив / АМІ Tetiana Romanova сказала, що у цій громаді найбільше відчуває потребу у проведенні таких заходів.

"У Семенівку, направду, не так часто приїжджають організації, які проводять навчання. Але ми не готові були проводити тренінг онлайн, — каже Романова. — Ми вважаємо, що такі важливі теми треба обговорювати наживо. Тоді й результат буде позитивний".

✅ Залучений тренер Павло Давиденко розповів про різновиди воєнних загроз та їх вплив на цивільне населення. Він на прикладах пояснив, як формуються та зберігаються матеріальні, енергетичні, інформаційно-комунікаційні та людські ресурси.

Під час практичного завдання учасники тренінгу напрацювали агроритм дій, який підійде саме для Семенівської територіальної громади.

ГО “АМІ” провела такі тренінги у шести територіальних громадах, що значно постраждали унаслідок воєнних дій. Це Куликівська, Сновська, Городнянська, Тупичівська, Семенівська, Ріпкинська громади Чернігівської області.

Але проєкт не завершується. Далі — низка тренінгів у Чернігові. На них мешканці цільових громад отримають знання з фандрейзингу (процес залучення грошей) та грантрайтингу (мистецтво написання проєктів на отримання безповоротної фінансової допомоги). Тож слідкуйте за нашими анонсами!

Цей проєкт створено громадською організацією “Агенція міських ініціатив” за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст статті не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь