Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо припинення діяльності юридичної особи – Машівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів

Дата: 17.10.2023 10:36
Кількість переглядів: 1172

Фото без описуПовідомлення про проведення громадського обговорення щодо припинення діяльності юридичної особи – Машівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання

1.       Найменування органу виконавчої влади, який проводить обговорення: відділ освіти, молоді та спорту Семенівської міської ради Чернігівської області.

2.       Назва проєкту акта, винесеного на громадське обговорення: «Про припинення діяльності юридичної особи – Машівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання».

3.       Мета: враховуючи думки жителів Семенівської громади щодо реорганізації щляхом приєднання Машівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області до Семенівського ліцею №2 Семенівської міської ради Чернігівської ради.

4.       Варіанти вирішення питання: у разі припинення діяльності юридичної особи Машівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області, у зв’язку з реорганізацією шляхом приєднання до Семенівського ліцею №2 Семенівської міської ради Чернігівської області у якості філії, учні закладу зможуть продовжувати навчання у зазначеному або будь-якому іншому закладі загальної середньої освіти громади.

5.       Текст проєкту рішення: опубліковано на офіційному веб-сайті Семенівської міської ради за посиланням https://semenivka-gromada.gov.ua/docs/1343783/.

6.       Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія прийнятого рішення: учні Машівського закладу загальної середньої освіти I-II ступенів Семенівської міської ради Чернігівської області, їхні батьки, працівники закладу.

7.       Відомості про місце і час проведення публічних заходів: місце та час проведення публічних заходів визначатиметься за домовленістю із заінтересованими сторонами, зважаючи на стан безпекової ситуації на території громади.

8.       Порядок участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін: до обговорення можна долучитися шляхом участі у зборах, зустрічах та надсиланням запитів на електронну адресу відділу освіти, молоді та спорту.

9.       Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень: вул. Червона Площа, 6, м.Семенівка, Новгород - Сіверський район, Чернігівська область, 15400; e-mail: osvita@semenivka-osvita.gov.ua, тел. (04659) 2-11-28.

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, до 01 червня 2024 року.

10.     Адреса і номер телефону, за якими надаються консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення: вул.Червона Площа,6, м.Семенівка, Новгород – Сіверський район, Чернігівська область, 15400, тел. (04659) 2-11-28.

11.     Прізвище, ім’я відповідальної особи органу виконавчої влади: Кресс Олена Вікторівна – начальник відділу освіти, молоді та спорту.

12.      Проєкт рішення Семенівської міської ради розміщений на офіційному сайті у розділі «Проекти/рішення сесії».

13.     Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: до 10 червня 2024 року; оприлюднення результатів громадського обговорення відбудеться на офіційному веб-сайті Семенівської  міської ради.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до обговорення!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь