Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Маштабувати квітковий бізнес допомогла єРобота

Дата: 19.01.2024 12:32
Кількість переглядів: 62

Фото без описуЙого бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.

У квітковому бізнесі Олексій вже понад п’ять років. Свого часу він - юрист за освітою і акробат у житті, вирішив покінчити з гастролями, залишитися жити в рідному Чернігові й продовжити династію. Його бабця і мама свою професійну діяльність також присвятили квітам, а от стати підприємцем і відкрити квіткові крамниці зважився Олексій, і тепер це - сімейний бізнес.

«Грантовою програмою я скористався вперше. Найскладніше було скласти бізнес-план, бо треба все правильно розрахувати, а захищати його просто - ти розумієш чого хочеш і як цього досягти», - розповідає він.

На розвиток власної справи підприємець взяв мікрогрант на 250 000 грн – цього вистачило на закупівлю холодильної камери, спліт-системи, стола для флориста, стелажів та сплату оренди. Ремонт у новому приміщенні був зроблений за власні заощадження.

У бізнесі Олексія Скоробогатька ця крамниця - четверта за рахунком. Відтоді поповнився й колектив. Підприємець працевлаштував двох флористів – це є необхідною умовою отримання мікрогранту.

Наразі він успішно працює, тримаючи планку якості, бо переконаний, що найефективніша реклама в квітковому бізнесі — добірний товар, оригінальний дизайн букетів та відмінний сервіс. Саме цим і славляться його крамниці.

Детально про програму «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» читайте тут https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava

Консультації на нашому каналі онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь