Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У співпраці з рекрутерами шансів знайти роботу більше

Дата: 01.02.2024 12:39
Кількість переглядів: 60

Фото без описуДля пошуку роботи у службі зайнятості радять скористатися Єдиним порталом вакансій, який наразі налічує понад 200 тис. пропозицій від роботодавців країни.

Цей інформаційний ресурс акумулює вакансії Державної служби зайнятості та провідних сайтів з пошуку роботи. База оперативно оновлюється в онлайн режимі, отож містить виключно актуальні пропозиції. Користуватися цим сервісом можна з будь-якого мобільного пристрою, а пошук роботи здійснювати за областю, районом, громадою, галуззю.

Та це ще не все. Рекрутери служби зайнятості постійно «тримають руку на пульсі»: оперативно опрацьовують відгуки шукачів роботи на вакансії, які їх зацікавили, переглядають залишені ними резюме. І не дивуйтеся, якщо вам зателефонують зі служби зайнятості та запропонують сприяння у працевлаштуванні. Не поспішайте відмовлятися, бо рекрутери активно співпрацюють і з роботодавцями з метою вирішення кадрових проблем. Отож, шансів знайти роботу у вас стане більше.

Ефективність роботи рекрутерів обласної служби зайнятості оцінили партнери, зокрема менеджери сайту robota. ua – 6 фахівців отримали від них  спеціальні подарункові набори. А фахівчиня Ніжинської філії Чернігівського обласного центру зайнятості Олександра Кривенко тішиться подарунками від партнерів вже третій місяць поспіль. Каже: «Приємно, коли робота приносить результат. Власне, задля цього і працюємо».

                                       Світлана Шеремет, обласний центр зайнятості

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь