Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції можуть стати отримувачами бюджетних коштів

Дата: 02.04.2024 10:14
Кількість переглядів: 279

Фото без описуСеменівська міська рада доводить до відома, що фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають у власності від 3 до 100 голів великої рогатої худоби (корів) чи від 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, можуть стати отримувачами бюджетних коштів.

Бюджетні кошти надаються отримувачам у вигляді:

- спеціальної бюджетної дотації для утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності  на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, є ідентифікована та зареєстрована  відповідно до законодавства станом на дату  подання заявок – у розмірі 7000 гривень на одну корову;

- спеціальної бюджетної дотації для утримання маточного поголів’я кіз та/або овець на кожну голову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки – у розмірі 2000 гривень на одну голову кіз та/або овець.

Заявка на отримання бюджетних коштів подається програмними засобами ведення Державного аграрного реєстру після оприлюднення у Державному аграрному реєстрі  оголошення про початок прийому заявок з 1 травня по 30 червня  2024 року.

Для проведення ідентифікації і реєстрації тварин, отримання консультацій  та інших питань власники тварин  можуть звернутися до районних (дільничних) державних лікарень  ветеринарної  медицини, а також до Чернігівської філїї ДП «Агенства з ідентифікації  і реєстрації тварин»  за тел. 0672344659 або (0462) 601-434.

 

Відділ економіки та соціального захисту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь