Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міська рада отримала набір інструментів в межах реалізації проекту міжнародної технічної допомоги

Дата: 13.06.2024 16:54
Кількість переглядів: 287

Минулого року Семенівська міська рада підписала меморандум та стала учасником Проєкту міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні / Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза II) , що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні.
В межах реалізації проекту сьогодні ми отримали від наших партнерів величезний набір інструментів: генератори, бензопили, бетонозмішувач, ліхтарі, набори електроінструменту BOSCH та набори ручного інструменту.
Наші партнери з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та #GIZ допомагають нашій громаді на постійній основі. Отримане обладнання буде передано для використання до старостинських округів, поповнення матрезерву громади та буде використсовуватись для вирішення цілої низки виробничих проблем, яких у нас в прикордонні вдосталь.
Від всієї Семенівської територіальної громади дякую нашим партнерам за постійну підтримку та допомогу у цей непростий час. Ваша системна допомога є надзвичайно цінною для нас!
#IrynaKudryk



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь