Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні — День Української Державності

Дата: 15.07.2024 08:33
Кількість переглядів: 215

Фото без описуСьогодні ми відзначаємо День Української Державності. Це свято є символом нашої єдності, незалежності та непохитної віри у майбутнє нашої країни.

Цьогорічне святкування набуває особливого значення у світлі подій, які переживає наша держава. Вже понад два роки, як ми протистоїмо агресії з боку російського ворога. Кожен день цієї боротьби загартовує наш дух, зміцнює нашу волю та нагадує нам, якою ціною дається свобода.

ЗСУ демонструють незламність і відвагу на фронті, захищаючи кожен клаптик рідної землі. Їхній подвиг – це джерело натхнення для кожного з нас, нагадування про те, що Україна непереможна, коли ми єдині.

Закликаю всіх жителів Семенівської громади не втрачати віри у перемогу, підтримувати наших захисників і робити все можливе для зміцнення нашої держави. Разом ми здолаємо всі труднощі, разом ми побудуємо світле майбутнє для наших дітей і онуків.

Зичу всім міцного здоров’я, миру та злагоди! Нехай цей святковий день наповнить ваші серця гордістю за нашу країну і вірою у світле майбутнє.

Слава Україні!

Міський голова,

Сергій ДЕДЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь