Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

4,8 тис. пропозицій роботи налічувалося у базі вакансій обласної служби зайнятості протягом І півріччя 2024 року

Дата: 22.07.2024 12:56
Кількість переглядів: 52

Фото без описуА це на третину більше відповідного показника минулого року, що свідчить про поступове відновлення виробничих потужностей та інфраструктури на Чернігівщині. Роботодавці мають найбільший попит на робітників фізичної праці (3,6 тис. вакансій - 73,3% або майже 3/4). 

При цьому проблеми з оплатою праці в області залишаються: кожна третя вакансія (36%) пропонує мінімальну зарплатню, 53% - від мінімальної до середньої по області. Середній розмір оплати праці в розрахунку на одну вакансію становить 9,4 тис. грн.

Станом на 1 липня 2024 року в базі даних обласної служби зайнятості налічувалося 757 вакансій. Найбільший попит роботодавців спостерігається на кваліфікованих робітників з інструментом, працівників сфери торгівлі та послуг, робітників з обслуговування, експлуатації та контролювання за роботою технологічного устаткування та представників найпростіших професій. Так, найзатребуванішими є водії автотранспортних засобів, продавці продовольчих товарів, швачки, кухарі, електромонтери, трактористи-машиністи та підсобні робітники.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі «Єдиний портал вакансій» https://www.dcz.gov.ua/job , в телеграм-каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

Чернігівський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь