Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

03 Лютого, 2022 р., 10:49
Бажаєте безкоштовно і в стислі терміни отримати затребувану на ринку праці професію чи підвищити кваліфікацію? Таку можливість сьогодні надає безробітним служба зайнятості.
02 Лютого, 2022 р., 14:04
ОК-5 та ОК-7 - це довідки про страховий стаж. Їх використовують для оформлення на роботу, призначення пенсії або нарахувань за лікарняним. Нині довідки можна отримати без черг та стресу онлайн на порталі «Дія». Для цього:
01 Лютого, 2022 р., 14:03
Відповідно до законодавства про зайнятість населення, інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці (звітність за формою №4-ПН) подається підприємством, установою, організацією за місцем реєстрації платника єдиного внеску до служби зайнятості не пізніше ніж за 2 місяці до масового вивільненняпрацівників (у разі вивільнення держслужбовців – не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення).
01 Лютого, 2022 р., 14:02
Вас хвилює питання, чи зараховується період безробіття до страхового стажу для нарахування пенсії? Відповідаємо.
27 Січня, 2022 р., 09:44
За видами економічної діяльності найбільше вакансій пропонувались у сільському господарстві (21,1%), на підприємствах переробної промисловості (15,6%), у сфері торгівлі (12,6%).
26 Січня, 2022 р., 11:30
Аби добре заробляти, не обов’язково шукати роботу за межами області, а то й країни. На Чернігівщині є чимало хороших пропозицій від роботодавців, які готові платити пристойну заробітну плату.
26 Січня, 2022 р., 11:29
Зареєстровані безробітні мають право, зокрема, на безоплатні послуги від територіальних органів Державної служби зайнятості (ДСЗ) з пошуку підходящої роботи та сприяння в працевлаштуванні. Про це зазначено в статті 44 Закону України «Про зайнятість населення» (далі - Закон про зайнятість населення). Що саме розуміється під поняттям «підходящої роботи»? Розкрити його суть дозволяють положення статті 46 Закону про зайнятість населення.
26 Січня, 2022 р., 11:29
Протягом 2021 року 2463 безробітних набували нових професій та підвищували кваліфікацію за направленням обласної служби зайнятості. Усі - на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця.
26 Січня, 2022 р., 11:28
У той час, як дехто з українців шукають роботу за кордоном, іноземці приїздять працювати в Україну, щоправда не так масово. Зокрема на Чернігівщині протягом минулого року 89 роботодавців регіону використовували працю 133 іноземних громадян.
26 Січня, 2022 р., 11:27
У зв’язку із збільшенням розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб збільшився й розмір плати за видачу та продовження дії дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь