Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Фонд соціального страхування

24 Грудня, 2021 р., 12:43
За підсумками 11 місяців 2021 року середньоденний розмір допомог, які Фонд соціального страхування України фінансує за лікарняними листками, зріс на 11,4% для лікарняних у разі хвороби, травми, самоізоляції від COVID-19 чи догляду за хворими рідними, та на 18,5% для лікарняних по вагітності та пологах.
22 Грудня, 2021 р., 15:38
Трапляється, що ім’я в е-лікарняному несуттєво відрізняється від паспортних даних – пропущена буква у прізвищі, відсутній апостроф, Євгенівна замість Євгеніївна тощо. Це означає, що була допущена помилка при заключенні декларації із сімейним лікарем – дані з декларації вносяться до реєстру пацієнтів та використовуються при створенні медичних висновків, на підставі яких формуються е-лікарняні
22 Грудня, 2021 р., 15:37
Відсьогодні в особистих кабінетах роботодавців почали з’являтись електронні лікарняні їх працівників за сумісництвом, створені з 01 жовтня по 20 грудня. Через великий обсяг, відображення всіх е-лікарняних відбувається поступово і займе трохи часу, однак багато роботодавців уже можуть приступити до призначення за ними допомог від Фонду соціального страхування України.
22 Грудня, 2021 р., 15:36
Аби упередити поширення коронавірусної інфекції Фонд соціального страхування України компенсує усім застрахованим особам незалежно від місця роботи втрачений за час самоізоляції від COVID-19 заробіток. З початку пандемії вже майже 154 тисячі українців знаходились на оплачуваній за кошти Фонду самоізоляції після контакту з хворими.
20 Грудня, 2021 р., 14:02
Для родини завідувача відділення закладу охорони здоров’я з Волинської області, який помер внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України сьогодні профінансував одноразову страхову виплату за рахунок коштів державного бюджету у розмірі 1 мільйон 702 тисячі 500 гривень.
20 Грудня, 2021 р., 14:00
Новгород-Сіверське відділення – робочий орган управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області, що обслуговує страхувальників та потерпілих Новгород-Сіверської та Семенівської територіальних громад. Робота відділення спрямована на виконання статутних завдань, а саме: фінансування матеріального забезпечення застрахованих осіб, проведення страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей, забезпечення застрахованих осіб та потерпілих на виробництві медичними, соціальними послугами та послугами з реабілітаційного і санаторно-курортного лікування.
16 Грудня, 2021 р., 15:42
На погашення заборгованості із виплат допомог за лікарняними буде направлено 1 мільярд 750 мільйонів гривень фінансової допомоги з фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19.
16 Грудня, 2021 р., 15:41
Фонд соціального страхування України 15 грудня завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за листопад. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.
14 Грудня, 2021 р., 10:41
За час лікування захворювань і травм Фонд соціального страхування України компенсує працівникам втрачений заробіток. Однак, якщо непрацездатність настала внаслідок алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння або пов’язаних з ним дій, допомога за таким лікарняним не надається.
14 Грудня, 2021 р., 10:41
За підсумками листопада 2021 року на рахунок Фонду соціального страхування України надійшло 2,682 мільярда гривень частки ЄСВ. Потреба у видатках на допомоги і страхові виплати (без врахування адмінвидатків) за цей же період склала 5,426 млрд гривень, враховуючи заборгованість з фінансування лікарняних, декретних і допомог на поховання, що накопичилась на початок місяця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь