Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

27 Лютого, 2024 р., 15:25
На годину часу перенестися в іншу реальність, забути про повсякденні турботи та відчути себе супергероєм, детективом, грабіжником, втікачем, персонажем фільму жаху, така можливість є у чернігівців та гостей міста. Яскраві емоції, незабутні враження, позитивний настрій, екстрім та безпека при цьому гарантовані. Все це для своїх гостей створює Олександр Володько, власник квест-кімнат X-ROOM у Чернігові. Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» він розширив свій бізнес і тепер пропонує відвідувачам ще більше розваг.
23 Лютого, 2024 р., 10:16
Скористатися програмою безкоштовної профтехосвіти пропонує служба зайнятості учасникам бойових дій та людям з інвалідністю внаслідок війни. Таке навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, які на сьогодні діють у 8 областях України та пропонують на вибір 95 ліцензованих професій та 365 освітніх програм. Бажаючі навчатися самостійно обирають їх із Переліку на сайті Державного центру зайнятості https://is.gd/ZHvm7u
22 Лютого, 2024 р., 15:26
В умовах воєнного стану стабільна робота підприємств має важливе значення, бо забезпечує розвиток економіки, сплату податків, а відтак наповнення бюджетів, та переказ коштів на потреби армії. У цей непростий час дієву підтримку бізнесу та роботодавцям надає служба зайнятості. Її послуги сприяють розвитку підприємств, збереженню існуючих робочих місць та створенню нових.
21 Лютого, 2024 р., 10:34
Такий шанс з’явився у мешканців Новоселівки, чиї будинки постраждали від воєнної агресії. Цей населений пункт, що знаходиться під Черніговом, стояв на шляху російського війська, отож після звільнення його було не впізнати – пошкоджені або вщент зруйновані будинки, спалені автівки, місиво з цегли, металу та особистих речей, вирви та згарища.
21 Лютого, 2024 р., 08:42
Торік на Чернігівщині 370 громадян скористалися можливістю отримати нову професію чи підвищити кваліфікацію, отримавши від служби зайнятості ваучер на навчання.  З них 51 людина навчалася в Ніжинському професійному аграрному ліцеї. Там вони опановували такі професії: машиніст крана автомобільного, електрогазозварник, кондитер, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Свій вибір зупинили на цьому навчальному закладі, бо він славиться сучасною матеріально-технічною базою та досвідченим професійним педагогічним колективом. На базі Ніжинського професійного аграрного ліцей діють три регіональні навчально-практичні центри (зварювальних технологій, сучасних транспортно-будівельних технологій та з підготовки кадрів для сфери громадського харчування), які дають можливість слухачам здобути не тільки якісні теоретичні знання, а й практичні навички у роботі з сучасними високоякісними матеріалами і обладнанням, опанувати новітні технології.
16 Лютого, 2024 р., 14:02
Соціально-економічне життя Чернігівщини поступово відроджується, але напруженою залишається ситуація в прикордонних громадах області, які постійно потерпають від ворожих обстрілів. На Чернігівщині таким районом є Новгород-Сіверщина, яка межує з російською територією.
16 Лютого, 2024 р., 08:10
На Чернігівщині 272 переселенці отримали роботу за програмою надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці ВПО під час дії воєнного стану.
14 Лютого, 2024 р., 15:46
Представники галузі охорони здоров'я завжди «в тренді» на ринку праці, і за свою роботу вони отримують гідну заробітну плату. Отже, якщо у вас є медична освіта, вас чекають у медзакладах області!
12 Лютого, 2024 р., 14:33
Працюючі підприємства – важлива складова економіки країни під час воєнного стану. Бо вони сумлінно сплачуючи податки, тим самим наближають Перемогу. Одне із відомих не лише на Чернігівщині, а й в Україні та далеко за її межами - АТ "Слов'янські шпалери - КФТП". Це – компанія з багаторічною історією, знаний виробник шпалер та найбільше бюджетоутворююче підприємство Корюківщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь