Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

19 Грудня, 2023 р., 09:48
Це головний лейтмотив форуму «Економічне наснаження вразливих жінок задля подолання гендерно зумовленого насильства та відбудови України», який відбувся днями в Києві. Він зібрав на одному майданчику представників та представниць уряду, Верховної Ради, органів місцевого самоврядування, державних та приватних компаній, посольства Великої Британії та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA). Участь у заході взяли і представники Державної служби зайнятості, зокрема директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.
14 Грудня, 2023 р., 12:23
Підприємству потрібні укладальники-пакувальники, оператор механічного подавання суміші, апаратник оброблення зерна, вантажник. Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування та дотримання соціальних гарантій. Режим роботи – позмінний. Підприємство, що розташоване поблизу Чернігова в селищі Михайло-Коцюбинське, забезпечує розвозку працівників власним транспортом до міста та навколишніх сіл.
12 Грудня, 2023 р., 14:05
Протягом січня-листопада поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 16,5 тис. безробітних громадян, переважну більшість з яких  охоплено активними програмами сприяння зайнятості.
11 Грудня, 2023 р., 12:40
Кошти на його створення або розвиток можна отримати за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту єРобота. Обов’язковою умовою є створення робочих місць і від їх кількості залежить розмір грантових коштів.
08 Грудня, 2023 р., 11:14
У рамках цієї урядової програми служба зайнятості залучає безробітних до праці на Перемогу. Силами безробітних, скерованих на суспільно корисні роботи, облаштовуються укриття цивільного захисту, зводяться фортифікаційні споруди, розбираються завали, здійснюються ремонтно-відновлювальні роботи. Також безробітні заготовляють дрова, плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, готують сухпайки для військових.
06 Грудня, 2023 р., 13:58
Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно. Так, діють програми з професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.
28 Листопада, 2023 р., 11:52
Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, які на сьогодні діють у 8 областях України. Там можна пройти як первинну професійну підготовку, так і перепідготовку чи підвищення кваліфікації.
23 Листопада, 2023 р., 12:48
Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» чернігівка Тетяна Мигда започаткувала свій бренд чоловічого та жіночого одягу «ТаМі», який продає у власних магазинах та інтернет-магазині. Так, їй вдалося не лише відкрити новий напрям діяльності, а й об’єднати два діючі бізнеси – торгівлю та швейну справу.
21 Листопада, 2023 р., 12:20
Не обов'язково мати вищу освіту або обіймати керівну посаду, щоб отримувати гідну заробітну плату. У роботодавців завжди «в ціні» професіонали своєї справи і таким працівникам вони готові офіційно платити й 35 тисяч гривень на місяць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь