Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

25 Січня, 2024 р., 16:04
Для збереження робочих місць та підтримки працівників у разі вимушеного скорочення робочого часу, служба зайнятості надає роботодавцям допомогу по частковому безробіттю. Порядок її отримання врегульований постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 702 https://t1p.de/zawha.
24 Січня, 2024 р., 08:55
Учасники бойових дій та люди з інвалідністю унаслідок війни можуть безкоштовно здобути нову професію або підвищити кваліфікацію. Таку можливість їм надає служба зайнятості.
19 Січня, 2024 р., 12:32
Його бізнес дарує людям радість, позитивні емоції та гарний настрій, яких так не вистачає у цей непростий час. Букетами з майстерень Олексія Скоробогатька вітають на свята своїх рідних чернігівці, купують, щоб потішити близьких, їх замовляють з доставкою по місту люди, які виїхали за кордон, та наші захисники, котрі наразі далеко від дому боронять Батьківщину. Відкрити рік тому нову крамницю підприємцю допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.
19 Січня, 2024 р., 12:31
Розмір плати за видачу дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства визначений у статті 42-4 Закону України “Про зайнятість населення”. Цей розмір залежить від строку дії дозволу.
19 Січня, 2024 р., 12:18
Найбільше вакансій пропонувалося на підприємствах переробної промисловості, в торгівлі, сільському господарстві, сферах освіти, державного управління та охорони здоров’я. Найменше – у сферах інформації та телекомунікації, фінансової та страхової діяльностей, операцій з нерухомим майном. Така ж тенденція зберігається і на початку нинішнього року. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.
17 Січня, 2024 р., 11:07
Щоб допомогти ветеранам війни адаптуватися до мирного життя, знайти роботу і побудувати кар’єру, служба зайнятості пропонує їм низку дієвих послуг та заохочує роботодавців працевлаштовувати таких громадян.
15 Січня, 2024 р., 14:05
Впродовж 2023 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 860 внутрішніх переселенців.
12 Січня, 2024 р., 14:45
Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник на брифінгу в обласній військовій адміністрації. За її словами, Чернігівщина – одна з перших серед областей України долучилася до реалізації урядового проєкту «Армія відновлення», який пропонує механізм  залучення незайнятих трудовою діяльністю громадян, до суспільно корисних робіт, які в умовах воєнного стану мають оборонний характер або ж слугують для ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, задоволення потреб Збройних Сил України та сил цивільного захисту, забезпечення функціонування національної економіки та життєдіяльності населення.  
12 Січня, 2024 р., 14:44
Протягом 2023 року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 17,2 тис. безробітних громадян. З них переважну більшість охоплено активними програмами сприяння зайнятості:
11 Січня, 2024 р., 10:43
Йдеться про ПРАТ Чернігівська швейна фабрика «Елегант», де наразі потрібні працівники: швачки, механіки, термообробники тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь