Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

21 Листопада, 2023 р., 09:27
Йдеться про компенсаційні програми для роботодавців, які працевлаштовують за направленням служби зайнятості безробітних певних категорій. Наразі можна розраховувати на 3 види компенсацій.
17 Листопада, 2023 р., 15:47
Цього року на Чернігівщині служба зайнятості видала 356 ваучерів на навчання для підвищення конкурентоспроможності громадян на ринку праці.
17 Листопада, 2023 р., 11:38
Плануєте створення нового робочого місця? Тоді у нас для вас є вигідна фінансова пропозиція: працевлаштуйте на новостворене робоче місце зареєстрованого безробітного та отримайте за це компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
16 Листопада, 2023 р., 10:49
Бути корисними для ЗСУ наразі прагнуть на Варвинщині. У селі Журавка безробітні жінки, яких служба зайнятості долучила до «Армії відновлення», плетуть маскувальні сітки. Працюють вже не перший місяць. Потреба в цій продукції велика, адже війна триває, а маскувальні сітки легко псуються і горять при обстрілах.
15 Листопада, 2023 р., 12:25
Держава гарантує компенсаційні виплати за працевлаштування внутрішніх переселенців і таким чином стимулює роботодаців брати на роботу громадян, які через війну вимушені були шукати прихисток в більш безпечних регіонах.
14 Листопада, 2023 р., 16:28
14 Листопада, 2023 р., 13:52
Шановні роботодавці! Запрошуємо вас до співпраці. Чекаємо у будь-якому структурному підрозділі обласної служби зайнятості.
13 Листопада, 2023 р., 08:07
Це урядовий проєкт, в рамках якого пропонується механізм залучення незайнятих трудовою діяльністю громадян, у тому числі й зареєстрованих безробітних, до суспільно корисних робіт у період воєнного стану. Що це за роботи та як вони організовуються на Чернігівщині? Про це наша розмова з директоркою обласного центру зайнятості Людмилою Ключник.
01 Листопада, 2023 р., 12:43
Через війну в Україні чимало людей покинули рідні домівки та перебралися у порівняно безпечні населені пункти, подалі від постійних обстрілів. Один з них – Вадим Єлізаров – переселенець зі сходу країни, наразі працює на  КП «Городнянський ЖЕД», куди його оперативно працевлаштували після проходження стажування  фахівці служби зайнятості. Попередньо вони допомогли чоловікові розірвати трудові відносини з роботодавцем – згідно з чинним законодавством це сьогодні можна зробити в односторонньому порядку, подавши до центру зайнятості відповідну заяву. 
31 Жовтня, 2023 р., 16:44
Кабмін підвищив оплату праці за виконання суспільно корисних робіт в рамках проекту “Армія відновлення” в півтора раза - до 10 050 грн. Зміни передбачені постановою Кабміну від 27 жовтня 2023 р. N 1119 "Про внесення змін до Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану", яка набрала чинності 31 жовтня 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь