Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

14 Вересня, 2023 р., 15:11
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».
14 Вересня, 2023 р., 13:23
Державна служба зайнятості долучилася до проведення інформаційної кампанії, ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка триватиме упродовж вересня-жовтня поточного року. Мета – збільшити кількість внутрішніх переселенців, які знайшли роботу.
13 Вересня, 2023 р., 09:43
І таким шансом на Чернігівщині скористалася переселенка Наталія Пахомова. До рідного Сновська вона повернулася з Бучі, де працювала прибиральницею у одному з готельно-ресторанних закладів. 
12 Вересня, 2023 р., 10:33
Не втрать свій шанс почати нову сторінку життя
11 Вересня, 2023 р., 16:42
Задля збереження існуючих та створення нових робочих місць служба зайнятості пропонує бізнесу та роботодавцям фінансову підтримку, а саме: низку компенсаційних виплат.
08 Вересня, 2023 р., 14:29
На початок вересня середня заробітна плата вакансій, зареєстрованих в обласній службі зайнятості, становить 9 156 гривень. Проте деякі роботодавці готові платити й 35 тисяч гривень на місяць.
07 Вересня, 2023 р., 11:32
Підприємству потрібні машиніст тістообробних машин, пекар, формувальник тіста, укладальник-пакувальник, водій автотранспортних засобів.
06 Вересня, 2023 р., 12:19
У рамках урядового проєкту «Армія відновлення» служба зайнятості залучає безробітних до виконання суспільно корисних робіт. Цього року в області участь у таких роботах взяли понад 5,2 тис. безробітних. Суспільно корисні роботи проводяться в 52 з 57 територіальних громад Чернігівщини. За кількістю безробітних, які залучаються до проведення робіт, наша область перебуває у п’ятірці лідерів серед регіонів України.
05 Вересня, 2023 р., 16:02
Через війну значна кількість українців покинули рідні домівки та змушені були шукати прихисток в інших громадах. У поточному році послугами державної служби зайнятості на Чернігівщині скористалися 604 внутрішньо переміщені особи, більша половина з яких  (313 осіб) звернулися цьогоріч. Станом на 1 вересня в області налічувалось 183 ВПО зі статусом безробітного.
04 Вересня, 2023 р., 16:21
Такі підсумки маємо за програмою «Грант для ветеранів», яка стартувала цього року в рамках урядового проєкту «єРобота». В результаті реалізації бізнес-ідей переможців у Чернігівському районі налагодять виробництво комбікормів, у місті Чернігові відкриється студія лазерної епіляції та мийка самообслуговування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь