Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

04 Серпня, 2023 р., 15:34
Шукаєте роботу? У базі даних обласної служби зайнятості – понад тисячу пропозицій, серед яких обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку актуальних на сьогодні вакансій увійшли такі:
04 Серпня, 2023 р., 10:30
В рамках урядової ініціативи «Армія відновлення» до виконання суспільно корисних робіт долучились понад 4 тисячі безробітних мешканців регіону. Проєкт успішно реалізується в 51 територіальній громаді області. За кількістю учасників Чернігівщина займає одну з лідируючих позицій серед інших областей України.
02 Серпня, 2023 р., 10:27
1 серпня в Агенції регіонального розвитку відбула зустріч з учасниками бойових дій, представниками неурядових громадських, волонтерських організацій та благодійних фондів. Йшлося про шляхи та механізми підтримки ветеранів та членів їх сімей. «Хочу подякувати за вашу мужність та сміливість. Сьогодні суспільство має зробити все можливе, щоб почути вас і знайти вирішення ваших проблем», – звернулась до ветеранів заступниця начальника ОВА Жанна Шерстюк.
28 Липня, 2023 р., 12:26
До 1 млн. грн на створення або розвиток власної справи можуть отримати учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни або їх подружжя за програмою «Грант для ветеранів» урядового проєкту єРобота, яка стартувала 10 квітня поточного року.
27 Липня, 2023 р., 14:26
Мікрогрант на старт або розвиток бізнесу отримають ще четверо мешканців Чернігівщини. Вони стали черговими переможцями програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» за підсумками 11-го у цьому році періоду подачі заяв (з  19 червня по 2 липня). Грантові кошти планують спрямувати на відкриття дитячої студії,  створення зони відновлення, підтримки та реабілітації у Чернігові, розвиток закладів торгівлі у Бахмачі та Новгород-Сіверському районі.
26 Липня, 2023 р., 15:30
4148 безробітних Чернігівщини долучилися до суспільно корисних робіт і таким чином поповнив лави «Армії відновлення» країни. На їх заробітну плату з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття витрачено понад 20 млн грн
25 Липня, 2023 р., 14:05
У поточному році ваучери на навчання від обласної служби зайнятості вже отримали 217 мешканців області, серед яких 9 внутрішньо переміщених осіб.
24 Липня, 2023 р., 15:04
Оксана та Володимир Чуєнки - подружжя. До повномасштабного вторгнення чоловік відкрив дві кав’ярні в Чернігові. Коли прийшов ворог, став на захист країни, вступив до лав ЗСУ. Однак, улюблену справу покидати не збирався – підтримувала й допомагала дружина.
19 Липня, 2023 р., 07:56
Така можливість для самореалізації наразі цілком реальна. У цьому 24-річний Денис Чуєнко з Чернігова переконався на власному досвіді. Ставши учасником програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, отримав мікрогрант та відкрив кафе  по приготуванню фастфудів.  
14 Липня, 2023 р., 16:09
За результатами десяти хвиль подання заяв на мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» кошти від держави отримають 91 житель Чернігівщини на загальну суму понад 21 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 196 нових робочих місць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь