Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

29 Вересня, 2023 р., 15:29
З 29 січня 2023 року набрали чинності зміни до Закону України «Про зайнятість населення», які в тому числі гарантують роботодавцям компенсаційні виплати у різних розмірах та різної тривалості залежно від категорії працівників, яких вони приймають на роботу.
28 Вересня, 2023 р., 16:51
Про це заявила очільниця Чернігівського обласного центру зайнятості на брифінгу в ОВА, що відбувся в рамках Всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», ініційованої Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, яка стартувала у вересні і триватиме до кінця жовтня поточного року.
26 Вересня, 2023 р., 10:08
Вчора відбулася робоча поїздка директора та заступника директора Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник та Сергія Роговця відповідно на Корюківщину. Там, в Корюківській філії Чернігівського обласного центру зайнятості, у рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен» за «круглим столом» з представниками місцевої влади, громадських організацій, соціальними партнерами та роботодавцями обговорили проблеми інтеграції внутрішньо переміщених осіб у нові громади.
20 Вересня, 2023 р., 16:27
У поточному за  програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн,  отримали 109 мешканців області. Сума фінансової підтримки від держави складає близько 26 млн грн.
19 Вересня, 2023 р., 16:51
Так на «круглому столі», що відбувся сьогодні в Чернігівській філії Чернігівського обласного центру зайнятості, сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник. Участь у заході, який пройшов у рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», взяли представники місцевої влади, служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці.
19 Вересня, 2023 р., 15:36
Про це красномовно свідчить історія переселенки Євгенії Голуб, яка скористалася можливістю отримати мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» та відкрила експрес-перукарню.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь