Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

14 Липня, 2023 р., 10:11
Вже півтора року Україна живе в умовах повномасштабної військової агресії та воєнного стану. Війна кардинально змінила ринок праці. І якщо торік, відбулося стрімке скорочення кількості вакансій, то цього року спостерігається суттєве зменшення чисельності безробітних на обліку служби зайнятості.
11 Липня, 2023 р., 13:52
3532 безробітних Чернігівщини цьогоріч долучилися до суспільно корисних робіт і таким чином поповнив лави «Армії відновлення» країни.
07 Липня, 2023 р., 15:52
Таке рішення 4 липня прийняв виконком міської ради. Зокрема, тепер безробітних залучатимуть до роботи військкоматів, де вони допомагатимуть у вирішенні питань соціального забезпечення та пільг звільнених з військової служби військовослужбовців, з оформленням документів для отримання грошової допомоги сім’ям загиблих захисників України, будуть опрацьовувати результати професійно-психологічного відбору призовників на військову службу.
06 Липня, 2023 р., 14:35
Минув рік зі старту програми "Власна справа" урядового проєкту єРобота. За період її дії в Україні було визначено майже 6 тисяч переможців, що передбачає створення майже 14 тисяч нових робочих місць. Зокрема, на Чернігівщині позитивні рішення отримали 166 наших земляків. Завдяки реалізації цієї програми в області буде створено близько 360 нових робочих місць.
04 Липня, 2023 р., 15:51
У зв’язку з війною попит на робочу силу суттєво скоротився, але попри воєнний стан та складну економічну ситуацію роботодавці Чернігівщини потребують фахівців і можуть запропонувати гідну роботу.
04 Липня, 2023 р., 09:39
Для цього існує декілька способів подачі заяви про надання статусу зареєстрованого безробітного, а саме: через портал «Дія» https://is.gd/haLpAM  або мобільний застосунок «Дія».
30 Червня, 2023 р., 18:21
Іванівська територіальна громада – мальовнича сільська місцевість поблизу Чернігова, по дорозі до Києва, що об’єднує 17 сіл. У перші дні повномасштабного вторгнення деякі з них потрапили в окупацію, деякі - майже місяць перебували під перехресним вогнем. Ця громада - одна з тих на Чернігівщині, яка найбільше постраждала від бойових дій та злочинів російської армії. Для місцевих жителів ці події стали справжнім лихом, а для бізнесу - випробуванням.
30 Червня, 2023 р., 09:08
На Чернігівщині перелік суспільно корисних робіт поповнився ще одним видом – ремонт та пошиття одягу і взуття для військових. Почалися вони днями на Бахмаччині за участю безробітних. Працюють на цих роботах жінки, які володіють швейною майстерністю. Вони сподіваються, що захисникам буде зручно в пошитих їхніми руками речах.
30 Червня, 2023 р., 09:06
За результатами дев’яти хвиль подання заяв на мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» кошти від держави отримають 85 жителів Чернігівщини на загальну суму 19,9 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 185 нових робочих місць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь