Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

04 Вересня, 2023 р., 16:21
Такі підсумки маємо за програмою «Грант для ветеранів», яка стартувала цього року в рамках урядового проєкту «єРобота». В результаті реалізації бізнес-ідей переможців у Чернігівському районі налагодять виробництво комбікормів, у місті Чернігові відкриється студія лазерної епіляції та мийка самообслуговування.
01 Вересня, 2023 р., 08:38
У рамках урядової ініціативи «Армія відновлення» служба зайнятості залучає безробітних до виконання суспільно корисних робіт. Цього року в області участь у таких роботах взяли понад 4,7 тис. безробітних. Суспільно корисні роботи проводяться в 52 з 57 територіальних громад Чернігівщини. За кількістю безробітних, які залучаються до проведення робіт, наша область перебуває у п’ятірці лідерів серед регіонів України.
30 Серпня, 2023 р., 19:44
Потрібні начальник цеху – з/п 25 000 грн, токар – з/п 20 000 грн, оператор верстатів з програмним керуванням та інженер-конструктор (електротехніка) – з/п 18 000 грн, маляр – з/п 16 000 грн, начальник планово-економічного відділу, слюсар-електромонтажник, фрезерувальник – з/п 15 000 грн, інженер-технолог (механіка) – з/п 14 700 грн, електрозварник ручного зварювання – з/п 14 000 грн, машиніст автовишки та автогідропідіймача – з/п 9 000 грн.
29 Серпня, 2023 р., 11:12
Ваучер – це документ, який видається одноразово та дає право безоплатно за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, пройти навчання за однією з 123 професій та спеціальностей, затверджених Кабміном. Отримати його можуть громадяни деяких категорій, які мають професійно-технічну, фахову передвищу або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні та не проходили протягом останніх трьох років перепідготовку за рахунок коштів Фонду. Це - особи віком 45+; звільнені з військової служби (крім строкової служби), служби в органах внутрішніх справ, Держспецзв’язку, податкової міліції тощо; учасники АТО; внутрішньо переміщені особи; люди з інвалідністю; особи, стосовно яких встановлено факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України; особи, які у період дії воєнного стану отримали поранення, контузію, каліцтво або захворювання внаслідок військової агресії. Основна мета видачі ваучера - підвищення конкурентоспроможності людини на ринку праці та розширення можливостей для працевлаштування.
18 Серпня, 2023 р., 14:45
Свою любов до тварин Олена Солохненко перетворила на улюблену роботу. Навесні цього року в Чернігові, на вулиці Незалежності 15, вона відкрила грумінг-салон та зоомагазин. Здійснити давню мрію їй допомогла програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота.
17 Серпня, 2023 р., 12:33
А це – належно оформлені трудові відносини, що є гарантією соціального захисту найманих працівників.
15 Серпня, 2023 р., 07:57
Шукаєте роботу? Прискорити пошук та зробити його більш ефективним допоможе онлайнсервіс служби зайнятості «Повідомте мене про вакансію» https://bit.ly/3Qw9guI
11 Серпня, 2023 р., 11:24
Протягом січня-липня поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 13,2 тис. безробітних громадян, кожного 2-го з яких охоплено активними програмами сприяння зайнятості.
11 Серпня, 2023 р., 08:19
За час дії програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» (з липня минулого року) позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн,  отримали 174 мешканці області. Сума фінансової підтримки їх бізнесу від держави склала понад 40 млн грн.
09 Серпня, 2023 р., 08:35
Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно. Так, діють програми з профнавчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь