Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ СЕМЕНІВСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ

11 Жовтня, 2023 р., 16:05
Наприкінці серпня Уряд запровадив програму, за якою роботодавцям відшкодовуватимуться витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю:
11 Жовтня, 2023 р., 15:26
Про це сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник під час робочої поїздки у Прилуки. Там разом зі своїм заступником Сергієм Роговцем вони провели нараду з директорами структурних підрозділів Прилуцької філії Чернігівського обласного центру зайнятості.
11 Жовтня, 2023 р., 07:59
Прикладом успішного працевлаштування внутрішньо переміщеної особи є історія Ольги Сєрової, яка переїхала з Сумської області на Чернігівщину в село Озеряни Варвинської ОТГ.
10 Жовтня, 2023 р., 09:18
У поточному році за  програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» 113 мешканців області стали переможцями на отримання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн.
06 Жовтня, 2023 р., 14:37
Таку думку вчора під час робочої зустрічі з членами Ради з питань ВПО при Ніжинській РДА висловив заступник директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Роговець.
06 Жовтня, 2023 р., 10:49
Які б випробування не підкидала доля, треба впевнено йти вперед. Це підтверджує й життєва історія переселенця Володимира Бугайчука, який переїхав до села Андріївка Ічнянської територіальної громади і знайшов там бажану роботу.
05 Жовтня, 2023 р., 15:49
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською, фахівці Чернігівської обласної служби зайнятості проводять тренінги для безробітних та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».
05 Жовтня, 2023 р., 14:26
Зареєструватися у центрі зайнятості можна особисто, під час відвідування, та онлайн через Дію.
04 Жовтня, 2023 р., 15:42
Понад 14,6 тисяч українців, серед яких 339 мешканців нашої області уже отримали від держави ваучери на навчання. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник.  
03 Жовтня, 2023 р., 11:37
Державна служба зайнятості має в арсеналі широкий спектр послуг, у тому числі для воїнів, які повернулися з фронту. Про це наша розмова з заступником директора Чернігівського обласного центру зайнятості Сергієм Роговцем.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь