Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд України

06 Квітня, 2023 р., 15:56
Аналіз виробничого травматизму показує, що сільське господарство та галузі переробки сільськогосподарської продукції залишаються найбільш травмонебезпечними для нашого регіону. Фактори, що призводять до виробничого травматизму – це, насамперед, невиконання вимог інструкцій з охорони праці та посадових інструкцій, порушення трудової та виробничої дисципліни.
06 Квітня, 2023 р., 15:55
При підготовці поля до посіву необхідно вибрати і вивезти каміння, засипати ями та інші перешкоди, встановити вішки в небезпечних місцях, проробити контрольні борозни, відбити поворотні смуги, визначити місця для відпочинку.
03 Квітня, 2023 р., 15:00
З 1 квітня автоматично, без додаткового звернення особи до органів ПФУ, проводиться перерахунок пенсії тим особам, які продовжували працювати і на 1 березня 2023 року набули право на проведення перерахунку пенсій, з урахуванням не менш як 24-х місяців страхового стажу після призначення (попереднього перерахунку) пенсії або якщо після призначення (попереднього перерахунку) пройшло не менше 2-х років.
27 Березня, 2023 р., 12:59
Для роботи пенсійної служби в умовах воєнного стану, обстрілів та ракетних ударів надзвичайно важливим є безперебійне електропостачання. Призначення та виплата пенсій, житлових субсидій та пільг, допомоги на поховання, лікарняних та регресних виплат, функціонування електронних реєстрів неможливі без сталого постачання електричної енергії. Цими днями Головному управлінню Пенсійного фонду України в Чернігівській області передано у тимчасове користування п’ять дизельних генераторів потужністю 6 кВт. Обладнання надійшло за сприяння представників політичної партії «Слуга Народу» народного депутата України Сергія Гривка, депутата Чернігівської обласної ради Івана Дементова та представниці ГО «УПС! ЖИТТЯ В МОЄМУ МІСТІ» Кристини Ненно. Генератори допоможуть забезпечити стабільну роботу підрозділів Головного управління, своєчасний прийом і якісне обслуговування цивільних пенсіонерів, військовослужбовців та інших категорій громадян за умов тривалої відсутності електроенергії. Висловлюємо щиру подяку партнерам за добру справу, підтримку і допомогу в цей важкий для України час! Працюємо разом кожен на своєму фронті задля Перемоги! Все буде Україна!
27 Березня, 2023 р., 12:58
Законодавством передбачено можливість виключення місяців із «невигідною» заробітною платою (низькими порівняно з іншими місяцями коефіцієнтами) з періоду, за який враховується заробіток для обчислення пенсії. Це робиться для того, щоб не допустити зменшення зарплати для обчислення пенсії, і, в результаті, підвищити розмір пенсії. Таке виключення – називають «оптимізацією заробітку». При «оптимізації» можливо виключити із підрахунку зарплати періоди до 60 календарних місяців страхового стажу підряд, але не більш як 10% тривалості страхового стажу, обчисленого в одинарному розмірі. 
21 Березня, 2023 р., 09:58
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України в області з 1 березня ц.р. проведені індексації пенсій, підвищено розміри мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшено рівень мінімальних пенсійних виплат окремим категоріям пенсіонерів.
14 Березня, 2023 р., 14:25
Згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2023 року з 1 березня ц.р. проведені індексації пенсій та щомісячних страхових виплат, підвищено розміри мінімальних пенсій по інвалідності колишнім військовослужбовцям та постраждалим внаслідок Чорнобильської катастрофи, збільшено рівень мінімальних пенсійних виплат окремим категоріям пенсіонерів.
27 Лютого, 2023 р., 16:44
Пільги з оплати житлово-комунальних послуг надаються, якщо середньомісячний сукупний дохід сім’ї пільговика в розрахунку на одну людину за шість місяців, що передують місяцю звернення, не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу (у 2023 році це 3760 грн). Пільга призначається на 12 місяців з місяця, коли таке право виникає.
20 Лютого, 2023 р., 15:24
З 1 січня 2023 року для того, щоб вийти на пенсію в 60 років, громадяни повинні мати  як мінімум 30 років страхового стажу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь