Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пенсійний фонд України

07 Червня, 2023 р., 16:20
ЗАЯВУ-РОЗРАХУНОК НА ФІНАНСУВАННЯ ДОПОМОГИ НА ПОХОВАННЯ ЗАСТРАХОВАНОЇ ОСОБИ МОЖНА ПОДАТИ ЧЕРЕЗ ВЕБПОРТАЛ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ
31 Травня, 2023 р., 13:51
Цю послугу розроблено для людей, які хотіли б спрогнозувати своє пенсійне майбутнє і дізнатися орієнтовний розмір пенсії за віком за даними, що містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду України. При цьому користувач може додати відомості про ті періоди своєї трудової діяльності, які наразі в Фонді відсутні. Варто враховувати, що “Пенсійний калькулятор” розраховує прогнозний розмір пенсії за віком в “цінах” на час розрахунку: сервіс не здійснює припущень щодо зростання середньої заробітної плати в Україні у наступні роки чи рівня інфляції. Також для визначення заробітної плати “Пенсійний калькулятор” використовує показники зарплати людини та середньої зарплати на момент проведення розрахунку. Саме тому розрахунок розміру пенсії в короткостроковій перспективі буде більш точним. Крім розміру майбутньої пенсії “Пенсійний калькулятор” дає змогу порахувати наявний страховий стаж людини (при введенні всіх необхідних даних про трудову діяльність до 01.01.2004) та дозволяє визначити ймовірний вік виходу на пенсію з урахуванням можливо набутого стажу (тобто 60, 63 чи 65 років). Як скористатися послугою - дивіться алгоритм в інфографіці.
24 Травня, 2023 р., 14:34
18 квітня 2023 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо надання окремих видів грошової допомоги, пільг і житлових субсидій».
16 Травня, 2023 р., 07:54
Жінка-підприємець має право на отримання допомоги по вагітності та пологах за умови сплати єдиного соціального внеску. Відповідно до вимог пункту 1 статті 18 Закону України від 23.09.1999 № 1105-XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» допомога по вагітності та пологах надається застрахованій особі у формі страхових виплат, які повністю або частково компенсують втрату заробітної плати (доходу) за період відпустки у зв’язку з вагітністю та пологами.  Підставою для призначення допомоги з тимчасової непрацездатності у зв’язку з вагітністю та пологами є сформований на основі медичного висновку про тимчасову непрацездатність листок непрацездатності.
01 Травня, 2023 р., 11:05
З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан чи склад домогосподарств.
24 Квітня, 2023 р., 11:52
Для правильного розрахунку суми допомоги за даними системи персоніфікованого обліку відомостей про застрахованих осіб (СПОВ), яка відображається в заяві-розрахунку, необхідно своєчасно подавати квартальні звіти з Єдиний соціальний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (ЄСВ). Довідкові звіти з ЄСВ за місяці розрахункового періоду, які не увійшли в звітний період, необхідно подати до зміни статусу листка непрацездатності на «ГОТОВО ДО СПЛАТИ».
20 Квітня, 2023 р., 10:50
З 01.01.2023 набув чинності Закон України від 23.09.1999 №1105-XIV “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” у редакції Закону України від 21.09.2022 № 2620-IX “Про внесення змін до Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” та Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” (далі – Закон), у зв’язку з чим набули чинності зміни щодо призначення страхових виплат за соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та за соціальним страхуванням від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь