Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Лютого, 2022 р., 08:00
20 лютого - День Героїв Небесної Сотні, який відзначається згідно Указу Президента України Петра Порошенка «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні» на знак поваги до сили духу, стійкості і відваги громадян, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України.
18 Лютого, 2022 р., 16:29
Щорічно 20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".
18 Лютого, 2022 р., 15:58
День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого та вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні..
18 Лютого, 2022 р., 14:22
Протягом останніх кількох років в Україні збільшилася кількість надзвичайних ситуацій, пов’язаних із використанням природного газу в побуті. З чим це пов’язано та як попередити трагедії, розповіли начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління Держпраці в Чернігівській області Ярослав Падалка та технічний директор АТ «Чернігівгаз» Сергій Савченко.
18 Лютого, 2022 р., 14:02
Організатор: Департамент агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації
18 Лютого, 2022 р., 12:21
17 лютого у приміщенні міської ради відбулась онлайн-нарада з Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо заходів з профілактики отруєння бджіл.
17 Лютого, 2022 р., 16:16
Реалії сьогодення вимагають від сучасної людини опанування та активного використання новітніх інформаційних технологій, бо це – зручно, корисно та вигідно. Щоб навчити безробітних цифровій грамотності, у службі зайнятості проводять тренінги з відповідної тематики.
17 Лютого, 2022 р., 14:39
Відповідно до Закону України «Про оборону України», територіальну оборону на всій території України організовує Генеральний штаб Збройних Сил України, а на території областей – обласні державні адміністрації (в межах своїх повноважень).
17 Лютого, 2022 р., 14:36
Другий  відділ (м.Семенівка) Новгород-Сіверського районного територіального  центру комплектування та соціальної підтримки запрошує громадян на військову службу за контрактом в Збройних Силах України .
17 Лютого, 2022 р., 14:35
У другому відділі Новгород-Сіверського РТЦК та СП з 31 січня 2022 року розпочалась приписка юнаків до призовної  дільниці, а саме, проходження юнаками 2005 року народження військово-лікарської комісії та професійно-психологічного відбору для визначення ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь