Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Червня, 2022 р., 10:20
Відповідно до статті 9 Закону України від 16 липня 2021 року № 1702-IX «Про основи національного спротиву» комплектування органів військового управління, військових частин Сил територіальної оборони Збройних Сил України здійснюється в особливий період військовослужбовцями за контрактом, за призовом особами офіцерського складу та територіальним резервом. До складу добровольчих формувань територіальних громад зараховуються громадяни України, які відповідають вимогам, встановленим Положенням про добровольчі формування територіальних громад, пройшли медичний, професійний та психологічний відбір і підписали контракт добровольця територіальної оборони. На громадян України, зарахованих до складу добровольчих формувань територіальних громад, під час участі у підготовці та виконанні завдань територіальної оборони поширюється дія статутів Збройних Сил України. Статтею 119 Кодексу законів про працю України передбачено, що за працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом, у тому числі шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення зберігаються місце роботи, посада і середній заробіток на підприємстві, в установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності і у фізичних осіб – підприємців, у яких вони працювали на час призову. Таким чином, за працівниками, які уклали контракт добровольця територіальної оборони, зберігаються місце роботи, посада і середній заробіток. Підставою є підписаний контракт.
09 Червня, 2022 р., 21:54
Умови надання та тривалість щорічних основних відпусток регулюють Закон України «Про відпустки» та Порядок надання щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів керівним працівникам навчальних закладів та установ освіти, навчальних (педагогічних) частин (підрозділів) інших установ і закладів, педагогічним, науково-педагогічним працівникам та науковим працівникам, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.1997 № 346.
08 Червня, 2022 р., 20:00
10 червня о 08-00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
08 Червня, 2022 р., 08:09
НЕ ПОГОДЖУЙСЯ НА РОБОТУ, ЯКЩО: на вас давлять і вимагають дати згоду негайно (бажаючих багато, чекати не будемо); вам пропонують працювати нелегально (не треба платити податки, тому зарплатня більша); не повідомляють назву або ім’я роботодавця та його реквізити (яке це має значення); вимагають віддати паспорт або інші документи (це треба для одержання дозволу, оформлення договору і т.д.); вимагають плату за працевлаштування (я маю компенсувати свої видатки на ваше працевлаштування і маю бути впевнений/впевнена, що ви не передумаєте); не надають інформації, яку роботу треба виконувати (яка різниця, ваша кваліфікація не має значення, розберетеся тощо); пропонують явно завищену заробітну плату (це ексклюзивна пропозиція, тільки для вас, бо я відчуваю до вас симпатію і т.д.) тощо.
05 Червня, 2022 р., 09:55
Семенівська міська рада, її виконавчий комітет та міський голова висловлюють щирі співчуття родичам, близьким та колегам з приводу смерті – Лантуха Олега Анатолійовича, начальника відділу центру надання адміністративних послуг Семенівської міської ради. Нехай добрий, світлий спомин про нього назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто його знав, любив та шанував. Сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Вічна та світла пам’ять!
02 Червня, 2022 р., 10:28
У Міжнародний день захисту дітей – 1 червня, служба у справах дітей Семенівської міської ради спільно з сектором поліцейської діяльності №1 Новгород-Сіверського РВП ГУНП в Чернігівській області привітали дітей Семенівської громади солодкими подарунками. Пакунки зі смаколиками вручені дітям, які потребують особливої уваги: сиротам, позбавленим батьківського піклування та дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Захід відбувся завдяки підтримці Новгород-Сіверської районної військової адміністрації.
02 Червня, 2022 р., 10:11
Компанія «The Hands Production» з метою привернути увагу світу до потреб українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни рф проти України, ініціювала проєкт «Я з тобою».
02 Червня, 2022 р., 10:10
З першого дня вторгнення російських військ до України громади роблять усе можливе для підтримки ЗСУ, СБУ, ДСНС, ТРО та інших структур і надають їм різноманітну допомогу.
31 Травня, 2022 р., 10:24
Економіка України має працювати – для підтримки армії та наближення нашої перемоги.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь