Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

20 Липня, 2022 р., 12:16
Семенівська міська рада продає на аукціоні об’єкт малої приватизації – окреме нерухоме майно – нежитлова будівля в м. Семенівка
20 Липня, 2022 р., 09:43
22 липня 2022 року о 10.00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
20 Липня, 2022 р., 09:37
За сприяння Чернігівської обласної служби у справах дітей та керівництва Семенівської територіальної громади, нещодавно створений в нашій громаді дитячий будинок сімейного типу отримав новенький ноутбук від благодійної організації «СОС Дитячі Містечка».
20 Липня, 2022 р., 08:02
19 липня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин». Цим Законом внесені зміни до Кодексу законів про працю України, Законів України «Про оплату праці», «Про відпустки» та «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».
18 Липня, 2022 р., 14:49
Мрієте про власну кав’ярню-пекарню або потребуєте коштів для розвитку власного хендмейд-виробництва? Тоді надсилайте заявку на Грант, який ви можете отримати в межах проєкту єРобота, — створення або розвиток власної справи!
18 Липня, 2022 р., 08:12
Радниця Голови Асоціації міст України з муніципальних питань Оксана Продан розповіла про співпрацю органів місцевого самоврядування, центральної влади та міжнародних партнерів, про обов’язкові умови для залучення міжнародного фінансування та про необхідність розвитку культури, економіки та безпекових рішень для України після Перемоги.
15 Липня, 2022 р., 09:50
Відповідно до пункту 1 розпорядження начальника Чернігівської обласної військової адміністрації від 07 липня 2022 року №264 «Про організацію виконання рішення Ради оборони області» на всіх водних об’єктах Чернігівської області з 05 липня 2022 року забороняється навігація для іноземних суден, водних мотоциклів, засобів розваг на воді, малих суден, моторних суден, спортивних суден, суден-самохідних чи несамохідних плавучих транспортних засобів, розвідки і видобування корисних копалин, буксирування, штовхання або ведення складу інших суден чи плавучих об’єктів, шляхових, гідротехнічних, навігаційно-гідрографічних робіт, відпочинку (прогулянок, туризму, любительського рибальства), для наукових, науково-дослідних, навчальних і культурних цілей, та іншої діяльності на воді у період воєнного стану, за винятком суден, що входять до складу Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, використання для здійснення державного нагляду у сферах морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства (Адміністрація судноплавства), для охорони навколишнього природного середовища і водних біоресурсів, суден суб’єктів рибогосподарської діяльності і аквакультури, спеціалізованих служб, що використовуються для перевезення вантажів, пасажирів, багажу і пошти.
15 Липня, 2022 р., 08:11
З 1 липня 2022 року в Україні підвищено прожитковий мінімум. Тепер він для працездатних громадян становить
12 Липня, 2022 р., 11:29
Одним з головних напрямків роботи Національної поліції України є запобігання та протидія вчиненню домашнього насилля.
08 Липня, 2022 р., 16:05
Станом на 8 липня 2022 року ТОВ “Чернігівгаз Збут”, що працює під брендом ТВІЙ ГАЗЗБУТ, повернуло клієнтам - побутовим споживачам понад 1,1мльйон гривень переплат та помилково сплачених у травні коштів за спожитий природний газ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь