Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Вересня, 2022 р., 08:51
Державна служба України з надзвичайних ситуацій проводить на базі мереж операторів мобільного зв’язку заходи щодо реалізації проєкту з оперативного інформування населення про можливі загрози з використанням технології Cellbroadcast та інформує.
01 Вересня, 2022 р., 14:57
Державне агентство розвитку туризму України з метою підтримки туристичної галузі та стимуляції туристичного сегменту економіки має намір організувати масштабну соціальну рекламну кампанію з наративом «Надихнись Україною!».
31 Серпня, 2022 р., 16:30
Роботодавці можуть укладати нову форму трудового договору з нефіксованим робочим часом вже з 10.08.2022.
30 Серпня, 2022 р., 15:42
Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету внесено зміни до Положення про Цільовий фонд Семенівської міської ради, затверджене рішенням шостої сесії Семенівської міської ради восьмого скликання від 06 квітня 2021 року №175, щодо виплати матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців за рішенням виконавчого комітету та витрат на придбання ритуальної атрибутики, пам'ятників, оплати ритуальних послуг та заходи з поховання військовослужбовців, осіб, постраждалих внаслідок воєнних дій, та осіб без певного місця проживання за рішенням виконавчого комітету.
29 Серпня, 2022 р., 14:47
Сьогодні наша країна відзначає День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. День пам’яті захисників України відзначається саме 29 серпня, оскільки цього дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час збройного конфлікту на Донбасі.
26 Серпня, 2022 р., 18:53
30 серпня 2022 року о 10.00 годині в залі засідань адміністративної будівлі відбудеться позачергове засідання виконавчого комітету Семенівської міської ради, на якому планується розглянути наступні питання:
26 Серпня, 2022 р., 12:07
Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан в ефірі 24 каналу розповів про особливості підготовки до опалювального сезону в приватних будинках і багатоповерхівках.
25 Серпня, 2022 р., 14:04
З метою забезпечення реалізації державної політики щодо розвитку малого і середнього підприємництва, створення сприятливих умов для ефективного функціонування бізнес-середовища обласною Програмою розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки передбачені заходи щодо інформаційної та консультаційної підтримки суб’єктів бізнесу та осіб, які бажають розпочати власну справу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь