Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Листопада, 2022 р., 07:46
За фінансової підтримки компанії Corteva Agriscience та ініціативи “Сади Перемоги” від проєкту SURGe (Support to Ukraine’s Reforms for Governance), що підтримується Урядом Канади,   для посилення продовольчої безпеки громади, Семенівська міська рада отримала сушильну камеру, яка призначена для сушки грибів, овочів, фруктів та інше.
28 Жовтня, 2022 р., 15:08
Після того, як у 2014 році росія розпочала збройну агресію проти України, держава зіткнулась з новим викликом — не лише підготувати бійців для захисту батьківщини, а й інтегрувати їх потім назад у суспільство. Повномасштабна війна, що розпочалась 24 лютого цього року, поглиблює це завдання в десятки, якщо не сотні разів. 
27 Жовтня, 2022 р., 14:34
Оприлюднено Закон України № 260-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», прийнятий 21 вересня 2022 року.
27 Жовтня, 2022 р., 14:33
19 липня 2022 року набув чинності Закон України  "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин", яким  внесено   ряд   змін до Кодексу  законів про працю України. Зокрема,  змінено  й  статті 233 та 234, які регламентують  строки звернення до суду за вирішенням трудових спорів та їх поновлення.
26 Жовтня, 2022 р., 16:21
У вересні Семенівською міською радою від Громадської організації Київський інститут стратегічного аналізу та реформ «Кісар» та Громадської організації «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» в рамках грантової програми «ЛЮДИ для ЛЮДЕЙ: світ рятує українські громади» по проекту «Енергозабезпечення  громад-SOS», було отримано сонячну станцію на базі сонячної панелі Axioma AX-170Р, потужністю 170 Вт, iнвертора напруги 12/220 В, потужністю 1500/900Вт з модифікованою синусоїдою, акумулятора AGM RITAR RA 12-45, 12V 45.0Ah.
24 Жовтня, 2022 р., 12:27
Усі особи, які перебувають під юрисдикцією України, згідно з Конституцією України та Законом України «Про безоплатну правову допомогу»   мають  право на безоплатну  первинну  правову допомогу . Але виникають питання для вирішення яких недостатньо  лише отримати    правову інформацію чи консультацію. Необхідно, наприклад,  скласти  позов  до суду, представити  інтереси особи в суді. Для цього окремі категорії  населення, визначені законодавством, в тому числі і внутрішньо переміщені особи,   можуть отримати безоплатну вторинну правову допомогу.    
21 Жовтня, 2022 р., 16:02
Звертається до вас з проханням Семенівська міська рада! У зв’язку з нанесеними ракетними ударами з боку рф по  українській енергосистемі, зараз наша країна опинилася в дефіциті потужностей в загальній енергосистемі.
21 Жовтня, 2022 р., 16:01
На базі сімейної ферми Михайла Травецького, що у селі Красляни Прилуцького району 21 жовтня 2022 року відбудеться офлайн-тренінг та тему: «Вирощування молодняка. Контроль якості молока. Техніка доїння та гігієнічні вимоги при доїнні корів».
20 Жовтня, 2022 р., 15:53
Між працівником і роботодавцем завжди укладається трудовий договір, тоді як цивільно-правовий договір укладається з незалежним підрядником. Щоб відрізнити трудові відносини від підрядних, треба розуміти, з якою метою укладають договір.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь