Семенівська міська рада
Новгород-Сіверського району Чернігівської області
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

14 Листопада, 2022 р., 08:45
9 листопада з нагоди свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Комунальний заклад «Семенівський історико- краєзнавчий музей» Семенівської міської ради Новгород- Сіверського району Чернігівської області отримав допомогу від Новгород-Сіверського музею-заповідника «Слово о Полку Ігоревім» у вигляді матеріалів для пакування та захисту музейних експонатів та вогнегасників, які були надані паном Стефаном Домпке – голови неурядової організації World Helitage Watch у координації з пані Оленою Балун – координаторки Ukraine Art Aid Center та волонтеркою – пані Irina Nikiforova , яка виконує важливу місію по збереженню культурної спадщини. Щиро дякуємо за надану допомогу! Отримана допомога дасть можливість зберегти матеріальну культурну спадщину нашого краю.
10 Листопада, 2022 р., 16:25
Відповідно до рішення сесії міської ради № 277 від 20 грудня 2018 року «Про затвердження Порядку дій міської ради щодо виявлення, обліку, зберігання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність Семенівської міської ради» відділ комунального майна та соціального захисту Семенівської міської ради повідомляє про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, а саме:
10 Листопада, 2022 р., 16:11
Законом України від 01.07.2022 N 2352-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин» (далі – Закон N 2352-IX), який 19.07.2022 набрав чинності, внесено зміни до статті 119 Кодексу законів про працю України в частині виключення норми щодо збереження роботодавцем середнього заробітку працівникам, призваним на строкову військову службу, військову службу за призовом осіб офіцерського складу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом, у тому числі шляхом укладення нового контракту на проходження військової служби, під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня фактичного звільнення.
08 Листопада, 2022 р., 09:16
З метою поширення інформації та формування спільного розуміння вимог законодавства, Держпраці продовжує цикл безкоштовних вебінарів для всіх бажаючих, кого цікавлять теми трудових відносин, здоров’я і безпеки на роботі.
08 Листопада, 2022 р., 09:14
Відділ розвитку економіки та інвестицій Семенівської міської ради інформує, що Головним управлінням ДПС у Чернігівській області 8.11.2022 об 11-00 буде проведено зустріч в онлайн-форматі з питань роз’яснення вимоги Постанови КМУ від 11.12.2019 № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» зі змінами.
07 Листопада, 2022 р., 10:32
Українській зірки та телеведучі відверто розповіли про відчуття та емоції, які переживають через повномасштабне вторгнення Росії. Проєкт “Скажи чесно, ти як?” розроблено за підтримки ВООЗ у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки.
07 Листопада, 2022 р., 10:15
В Україні  діє державна інформаційна платформа Діти війни. Чималих зусиль до якнайшвидшого повернення маленьких депортованих українців додому докладає Мінреінтеграції. Від початку повномасштабної війни за сприяння відомства вже повернуто 55 дітей, 31 з них – безпосередньо з росії.
03 Листопада, 2022 р., 15:28
Дитина, позбавлена батьківського піклування, дитина-сирота… Чи може вона мати батьків, як більшість дітей у нашій країні?
03 Листопада, 2022 р., 10:34
Програма медичних гарантій продовжує працювати навіть під час війни. Пацієнти, як і раніше, можуть отримувати пр безоплатно медичну допомогу, за яку сплачує держава.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь